>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moi kochani juz teraz ladujemy kase , bo pierwszy mecz Iran vs Tahiti o 21 , a drugi Brazylia vs Wlochy o 22,30 BEACH Soccer !!
Wlochy vs Brazylia

Brazylia moim zdaniem awansuje do finalu ! Bedzie to trudny dla nich mecz , moze nawet bedzie dogrywka . Wlosi na tym turnieju prezenetuja sie bardzo dobrze .Strzelaja duoz bramek , a w meczu z Senegalem zdominowalo rywali.Jednak Brazylia nie pozwoli sobie na odpadniecie kolejny raz i nie zdobycie zlota ! ewentualnie przegra Brazylia w dogrywce

Wlochy +3,5 kurs 1,4 / Wlochy +2,5 kurs 1,67 / Wlochy +2 kurs 1,88
over 7,5 goli kurs 1,4
Wlochy over 2,5 kurs 1,4
Brazylia awans kurs 1,3

######

Iran vs Tahiti

Moim zdaniem Thaiti awansuje do finalu . Iran gra w tym turneiju na granicy. Wygyrywal jedna bramka spotkania , szczesliwie wyszedl z grupy i po dogrywce pokonal Szwajcarie. Thaiti ladnie gra i skutecznie . Bramkach Tahiti dobrze panuje nad pilką i ma swietne uderzenie z daleka. Iranczycy beda pewnie wychodzili do niego pressingiem , ale nawet to moze im nie pomoc , gdy pojdzie dokladna pilka od bramkarza do jednego z zawodnikow jak w meczu z Paragwajem .

Tahiti awans kurs 1,94 ✅✅
Tahiti +1,5 kurs 1,38 ✅✅
Tahiti over 3,5 goli kirs 1,5 ⛔
1 tercja under 3,5 goli kurs 1,45 ✅✅

#####
:cool:

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Arrubarena nie połamała z 0-40.. szkoda, po meczu

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Detroit
kocham cię Igła, ile mi kasy uratowałeś królu złoty

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Haha Mchale się połamała z 4-1 majac podwójne przełamanie, to bawimy się dalej ;)

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
East
Haha Mchale się połamała z 4-1 majac podwójne przełamanie, to bawimy się dalej ;)

złapałem kurs 6.4 warto teraz wycofać czy istnieje jednak spora szansa, że McHale jednak już psychicznie padła?

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
złapałem kurs 6.4 warto teraz wycofać czy istnieje jednak spora szansa, że McHale jednak już psychicznie padła?

gra u siebie, w dodatku na nawierzchni ziemnej, to baby, ja mam Hiszpankę i nie wycofuję ;)

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
East
gra u siebie, w dodatku na nawierzchni ziemnej, to baby, ja mam Hiszpankę i nie wycofuję ;)
do tego jest nabita energią i ma przewagę psychiczną po powrocie do meczu ???? pytanie tylko czy nie zejdzie z niej ciśnienie w 3 secie
też zostawiłem ????

Status
Zamknięty.