>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
duckland 884

duckland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To forum spadało na psy. Może 5% osób tutaj ma pojęcie o zarabianiu i podaje coś z głową. Reszta to jeźdźcy bez głowy. Niestety najlepsi już tutaj nie podają typów i chyba całkowicie stąd zniknęli ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
p1otr +1 Punkty
q7dwa9 +4 Punkty (dawno to zauwazylem a ustawa to dobiła)
kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tyle samo punktów - taki sam bilans bramek - ale więcej strzelonych bramek ma Nottingham. Oczywiście na chwilę obecną. Grają słabo, ale powinni dowieźć, a nawet powinni coś dorzucić, bo strach trochę. Ale myślę, że w przerwie się ogarną i zagrają lepiej w 2 połowie.
Właśnie na to szukałem odpowiedzi. Widziałem tweeta dziennikarza dotyczącą kolejności ale chcę się upewnić. Vidal, jeżeli Blackburn strzeli gola i zostanie na +1 w bramkach to zostaje w Champions, tak ?

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
1.7 Valencia All in. wyszlwyszli z -15 pkt!

J 62

jatyper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Do Kolarzy: Jak widzicie szanse tej ucieczki?

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
To forum spadało na psy. Może 5% osób tutaj ma pojęcie o zarabianiu i podaje coś z głową. Reszta to jeźdźcy bez głowy. Niestety najlepsi już tutaj nie podają typów i chyba całkowicie stąd zniknęli ????

Najlepsi już dawno przeszli na płatne typy ;)

kamil7600 656

kamil7600

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
nastepny gol Sporting @2, Sporting dalej walczy o 2 miejsce, choc szanse iluzoryczne jak wygraja to dojda Porto na 3 punkty, Belenenses o nic juz nie gra, a mecz w Lizbonie. Belenenses przegralo 7 ostatnich spotkan, a gol z karnego, no Sporting musi

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Beznadziejne te bety z acb, juz wiadomo co odpuszczac

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tomek80 jeszcze się pojawia ;)
Ale fakt, ATP ze swoim excellem cisza

Status
Zamknięty.