>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
vidal 7,7K

vidal

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Cooo ?! Real więcej rożnych @10.00 uni
przegrywają jednym, ale zobaczymy. Mam nadzieję, że się teraz nie cofną po golu na 2-2.

pstrag 102

pstrag

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gol ze spalonego, niesłusznie wyrzucony Vidal... Ale i tak zaraz tutaj powiedzą że tylko dla Barcy sędziują ????

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Piłka robi się farsą. Vidal wyleciał za nic. Ronaldo strzela ze spalonego. Komedia. Do momentu wprowadzenia video powtórek powinno się zbojkotować piłkę.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bayern jeszcze zaatakuje cos , mogą strzelic jednego lub kontra i gol REALu

prospects 1,4K

prospects

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Piłka robi się farsą. Vidal wyleciał za nic. Ronaldo strzela ze spalonego. Komedia. Do momentu wprowadzenia video powtórek powinno się zbojkotować piłkę.

Dlatego nie wprowadzą bo się skończą takie drukarnie ????

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oszalałeś ? ???? Chyba najładniejszy piłkarz w historii ????
ludzie niechcą go uznać najlepszym bo płacze i dba o siebie. A to po prostu ambicja i wizerunek, cenie niesamowicie tego faceta. Ciężka praca, a nie spoczywanie na laurach jak lessi
Zresztą moje koleżanki mówią że wcale nie jest taki ładny, jak oglądamy gdzieś mecze paczką ;)

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miałem C+ 5 lat, ale teraz juz meczyków prawie wgl nie ogladam tylko LM to już mi się nie opłaca tego trzymać żeby pare razy w msc zobaczyć coś na tv

H 62

hojnuf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak wyleciał za nic XD przecież po żółtej w pierwszej połowie jeszcze kilka razy faulował na drugą zółta i dostał ostrzeżenie od sędziego, ale oczywiście głowa już mu się zagotowała i prawdopodobnie i tak by wyleciał predzej czy pozniej

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No i po sciągał Lewego? No nic, w tym roku wygra LM Buffon a Lewy ma jeszcze czas

furman19 923

furman19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gniezno
ludzie niechcą go uznać najlepszym bo płacze i dba o siebie. A to po prostu ambicja i wizerunek, cenie niesamowicie tego faceta. Ciężka praca, a nie spoczywanie na laurach jak lessi

Zresztą moje koleżanki mówią że wcale nie jest taki ładny, jak oglądamy gdzieś mecze paczką ;)

Po jakiego wała zaczynasz ten dziecinny wątek kto jest lepszy?

Status
Zamknięty.