prospects
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
To Troicki dołożył do pieca... żenada
Oni tu jeszcze mogą handlować, dwóch rodaków, a Troicki topka czajników i sprzedawczyków ????
To Troicki dołożył do pieca... żenada
Ogląda ktoś kasatkine? Wyciągnie ten mecz?
Hibino @1,95, przebieg idealny do tego co pisał tu rano jeden gościu, ogarnie w trzecim secie, trzeba wejść![]()
Jak ona siedzi i płacze ???? Chyba krecz.
Ogląda ktoś kasatkine? Wyciągnie ten mecz?
Nie ruszają mnie takie babskie cyrki ???? Obserwuję ten sport od lat ???? Nie ździwi mnie 0:6 w trzecim dla Japonki ???? Jak wróci do tego co grała w pierwszym secie to będzie dobrzeJak ona siedzi i płacze ???? Chyba krecz.
Ja napisałem, że płacze z bólu smyku? ???? Właczylem stream i widzę, ze siedzi i ryczy to napisałem bo teraz lepiej uważać, to tak jakby ci mama czipsy zabrała ????Placze,bo uwaza,ze ja sedzia skrzywdzil,a nie z bolu. Zebys ty cos raz napisal madrego...
Nie ruszają mnie takie babskie cyrki ???? Obserwuję ten sport od lat ???? Nie ździwi mnie 0:6 w trzecim dla Japonki ???? Jak wróci do tego co grała w pierwszym secie to będzie dobrze![]()
Dawac anyang i czekamy na lige malezyjska, football azjatycki coraz bardziej mi sie podoba ????Over 2,5 w czechach u19 @2.10
Over 1,5 w tajlandii division 3 @2![]()
Szkoda, że chwilę nie poczekałem bo teraz już 2,30...przesadzili zdrowoZgadzam sie, Japonka to bierze, taki przebieg meczu zawsze tak sie konczy.
Under 92,5 w seulu naale under 100,5 dalo mi zwrot
![]()
+9,5 Anyang KGC @1.83 wjezdzam troszke mocniej
Anyang, lepsza drużyna,nie mogli już dwa razy pod rząd przegrac,choć strachu mi napedzili,bo grubo wszedłem.Dzieki za typ, czegos takiego chyba jeszcze nie widzialem jak w tym meczu ????