>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ogladal ktos Zverev w meczu z Nadalem? Az tak zle gral? Myslicie , ze byl to pojedyczny slabszy wystep i powinien jutro gladko pokonac Almagro ?

cuadrado12 2K

cuadrado12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jest jakiś spec od Serie A?
Biraghi kartka i kursiwo 3.20, w tym sezonie zobaczył już 9 żółtych kartek, w każdym meczu gra po 90 minut i w dzisiejszym tak samo wychodzi w podstawie. Kompletnie nie znam się na włoskiej lidze, ale widzę tutaj spore szanse na hajsiwo ???? W dodatku sędziować będzie Massimiliano Irrati, czyli ktoś kto w tańcu się nie pier...dyka.

Ja gram, kurs z Unibet

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
lorek22 +5 Punkty
domel206 802

domel206

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Jest jakiś spec od Serie A?
Biraghi kartka i kursiwo 3.20, w tym sezonie zobaczył już 9 żółtych kartek, w każdym meczu gra po 90 minut i w dzisiejszym tak samo wychodzi w podstawie. Kompletnie nie znam się na włoskiej lidze, ale widzę tutaj spore szanse na hajsiwo ???? W dodatku sędziować będzie Massimiliano Irrati, czyli ktoś kto w tańcu się nie pier...dyka.

Ja gram, kurs z Unibet

znawcą Serie A nie jestem, ale kurs spowodowany tym że Pescara już &#39;&#39;spadła&#39;&#39; i na pewno bukmacherzy nie przewidują bardzo ostrego meczu, ale zawsze swoja frustrację można wylać własnie na boisku. Moim zdaniem kurs fajny typ do gry ale nie przesadzaj ze stawką ????

duckland 884

duckland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stuttgart - Union B over 0,5 1p @1.5

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
husarz22 +4 Punkty
majkeln +4 Punkty
luken7 95