Ogląda ktoś Las Palmas? jak ten mecz się prezentuje?
ode mnie ostatki
benfica + PSG
1.82 Marathon - obie ekipy muszą wygrać dziś
już nic się nie wydarzy, ktoś ładnie wtopił bo kurs poleciał godzine przed meczem na Veszprem z 2,07 do 1,6.
![]()
DO ILU W TA DOGRYWKE SIE GRA ?
DZIEKI , ALE I TAK NIC NIE CZAJE Z tego co pizesz ????BO3 Jak jakas druzyna wygra 3:0 po stronie CT np teraz Faze to potem 1 runde w terro i maja wygrana
BO3 Jak jakas druzyna wygra 3:0 po stronie CT np teraz Faze to potem 1 runde w terro i maja wygrana
taki kurs to był wcześniej jak FaZe miało ze 3 rundy straty :grin:Złapane Faze po @4.80, jazda z tymi leszczami.
Nie widziałem składów, ale nie było jakichś braków w Vardarze, że aż tak kurs poleciał?
taki kurs to był wcześniej jak FaZe miało ze 3 rundy straty :grin:
To jest tak że jak ktoś wygra po ct jedną rundę a drugą przegra ale wygra trzecią i potem przegra ze dwie to jak wygra tą ostatnią to wygra proste ????
a jak przegra to przegra???To jest tak że jak ktoś wygra po ct jedną rundę a drugą przegra ale wygra trzecią i potem przegra ze dwie to jak wygra tą ostatnią to wygra proste ????
Ja nie zauważyłem, wydaje mi się, że ktoś bardzo mocno powchodził w Veszprem, liczyłem na under w tym meczu , wchodzę na buka, a tu 2,39 więc zagrałem. Na Uni do końca utrzymało się 2.07 na Veszprem, kiedy 1x i 365 obniżyli - spadek tuż przed meczem. Publiczność była zdecydowane za Vardarem, no i mecz życia grał Sterbik.