Panowie polecam włączyć TVP 1
no bardzo wartościowi ludzie się wypowiadają wzięli 3 terapeutów i można rozmawiać....
Panowie polecam włączyć TVP 1
trzeba było wziąć przedstawiciela z forum :]Wiecie co mnie wkruwia?
Ze Michał Wiśniewski wie wiecej i mówi bardziej rzeczowo od tych kolesi z PiSu i totalizatora sportowego.
I że wiara wrzuca zakłady bukmacherskie i pokera do jednego worka z automatami.
Byli inni goście, są następni.no bardzo wartościowi ludzie się wypowiadają wzięli 3 terapeutów i można rozmawiać....
Wiecie co mnie wkruwia?
Ze Michał Wiśniewski wie wiecej i mówi bardziej rzeczowo od tych kolesi z PiSu i totalizatora sportowego.
I że wiara wrzuca zakłady bukmacherskie i pokera do jednego worka z automatami.
Valencia-Celta
Valencia over 8.5 roga
@2.35
iForbet
60' Gospodarze mają 6 rzutów rożnych, grają mocniej do przodu i czuje, że jeszcze ten mecz wezmą, Do nabicia przez nich 3 korki, myślę izi,a kurs jak dla mnie za wysoki.
Valencia-Celta
Valencia over 8.5 roga
@2.35
iForbet
60' Gospodarze mają 6 rzutów rożnych, grają mocniej do przodu i czuje, że jeszcze ten mecz wezmą, Do nabicia przez nich 3 korki, myślę izi,a kurs jak dla mnie za wysoki.
w drugiej połowie był.....1 rzut rożny:;/: czy to normalka? bo z reguły nie gram na rzuty rozne.
ja dla odmiany miałem pograne Celta +5.5 po 1 polowie po 2.00 i fuksem weszło
Dajesz coś na Futsal o 24 Brazylia - Boliwia? pogrom sie szykuje raczejWitam wszystkich
Myślę można próbować Szwedki zw meczu ponad 2 kurs
ja dałem +3 Szwedki na live za wszystko ????
Ruskie słabe są moim zdaniem jutro będzie pogrom przez Usa Niemki i finał Canada-Usa 1 mecz wygrało Usa 2-0 w grupie Canadyjki też wzieły rewanż z Finkami bo przegrały 3-4 a dzisiaj wygrywają
Nie zauważyłem ale brak kasy mam w buku wszystko w live władowałem +3,5 Szwecja 1,05 a chciałem przed meczem grać zw Szwedek jak coś znajde jakiś dobre handi to zapodam tutaj ale możesz grac na Połowy albo na gole Brazylia mistrze sa w Halowej