>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [58]

Status
Zamknięty.
agresornik 50

agresornik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja miałem problem z wpłatą, ponieważ nie doszła, napisałem maila ze screenami i po paru godzinach dostałem. Póki co nie mam żadnych problemów z 1xbetem nie wiem o co chodzi ludziom

jak zaczniesz grac za prawdziwe pieniadze, valuebety za prawdziwe stawki to załapiesz

juras333 802

juras333

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
mam wrazenie, ze wiekszosc osob, ktora pisze negatywne rzeczy o 1xbecie nigdy tam nawet nie grala. w moim przypadku poza tym ze dosc szybko mnie zlimitowali to nie moge sie do niczego przyczepic

wp76 911

wp76

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sytuacja teraz:
Na Panathinaikos kursy
Sportingbet ma 1,8
STS 2,05
Fortuna 1,96
Co prawda nasi biorą podatek, ale kursy wyższe! W przypadku przegranej po co oddawać kasę na zachód?
Pobieram znowu STS
✅✅✅

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pasquardo +1 Punkty
agresornik 50

agresornik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam wrazenie, ze wiekszosc osob, ktora pisze negatywne rzeczy o 1xbecie nigdy tam nawet nie grala. w moim przypadku poza tym ze dosc szybko mnie zlimitowali to nie moge sie do niczego przyczepic
przeciez o to włąsnie chodzi , o limity to jest podstawowy zarzut do tego smiesznego buka

N 40

naget

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
przeciez o to włąsnie chodzi , o limity to jest podstawowy zarzut do tego smiesznego buka

Ja oprocz limitow, musialem do weryfikacji wyslac zdjecie z paszportem przy twarzy i laptopem na kolanach z widoczna korespondencja z nimi ????

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Konyaspor - Sivasspor over 1.5 @1.7
+
Spears/Srebotnik 1.24
=
2.1