>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [58]

Status
Zamknięty.
hohoho44 165

hohoho44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bo mieszkam aktualnie w Londynie i co nieco słyszałem na temat tego meczu ???? Nie zmuszam Cię żebyś to grał ????
no to ktoś Cię mocno oszukuje ????
żart ale obstawiałbym x2

shakeyobody 1,4K

shakeyobody

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malediwy
A no i zamiast odpowiedzieć normalnie na pytanie to bedziesz fifarafa? Pochwal się co słyszałeś bo takie gadki to możesz sobie darować

wisla9110 783

wisla9110

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Swoją drogą co ta moderka ode mnie chce? Co mi próbujecie udowodnić? Wcześniej jeden próbował mnie uczyć typować hokej i chwalił się, że obejrzał więcej meczów w tv po czym się oczywiście skompromitował. Teraz Ty. Serio padają tu często gorsze typy. Zbanujcie będziecie mieli spokój ????

shakeyobody 1,4K

shakeyobody

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malediwy
Swoją drogą co ta moderka ode mnie chce? Co mi próbujecie udowodnić? Wcześniej jeden próbował mnie uczyć typować hokej i chwalił się, że obejrzał więcej meczów w tv po czym się oczywiście skompromitował. Teraz Ty. Serio padają tu często gorsze typy. Zbanujcie będziecie mieli spokój ????

Weź wyluzuj, zapytałem normalnie dlaczego grasz ten i ten typ, potem sie chwalisz o jakichś doniesieniach żeby na końcu jak baba strzelać jakieś fochy i odwracać kota ogonem. Żałosne

gda1979 31

gda1979

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk

Nie spinaj się. Po prostu kolega normalnie poprosił o więcej szczegółów na temat informacji którą rzekomo posiadasz. Jak już wyjeżdżasz z takim typem i masz ku temu przesłanki, to podziel się z innymi. Po to jest ten temat.

wisla9110 783

wisla9110

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Weź wyluzuj, zapytałem normalnie dlaczego grasz ten i ten typ, potem sie chwalisz o jakichś doniesieniach żeby na końcu jak baba strzelać jakieś fochy i odwracać kota ogonem. Żałosne

Banuj ????

hohoho44 165

hohoho44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
powiem szczerze ,że ostatnio lipa się tu zrobiła i coraz mniej dobrych typerów się tu udziela
Huddersfield @2.55

shakeyobody 1,4K

shakeyobody

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malediwy
Nie sprowokujesz mnie , miłego wieczoru ;&gt;

Jedyne co chce to usłyszeć jakąś argumentację za bezsensownym(z mojej perspektywy) typem. Nie zdobyłeś się nawet na jedno zdanie a jedyne co serwujesz to śmieszki na poziomie gimnazjum.

A 97

analyst

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
co Valencia zrobiła w kosza w 4 kwarcie to jest szok po prostu i niedowierzanie ????

shakeyobody 1,4K

shakeyobody

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malediwy
Po pierwszych dwudziestu minutach Arsenal wygląda o wiele lepiej jakby nie było tego &quot;dołka&quot; więc jak graliście WHU to radzę zastanowić się nad kontrą.

mam nadzieje ze ktos skorzystał

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
zdzicho +6 Punkty
Status
Zamknięty.