kosiorx blisko było przełamaniaspokojnie meczyk sie jeszcze nie skonczył ????
Oglądasz mecz albo oglądałeś poprzednie mecze tych Panów w Miami? Bo nie mam pojęcia skąd się wział ten typ, ale życzę Ci, żeby weszło
kosiorx blisko było przełamaniaspokojnie meczyk sie jeszcze nie skonczył ????
...nie masz pojecia o czym piszesz
moze mi ktos napisac na priv jak obejść sprawe z betem , z góry dzieki
No to gratulacje, ale nie o to mi chodziło. Chyba ze wszystkich lig i dyscyplin to NBA jest najbardziej nieprzewidywalne, bo każdy może wygrać z każdym. Nawet taka Phila albo Lakers z GSW albo Cavs w najsilniejszych składach, więc ciężko znaleźć tu jakiegoś "pewniaka"Dokładnie. Jutro zamieszczę link do stronki, w której na 21 typów nie trafiłem tylko 2. Wszystkie po kursie min.1,5. Są w nich NBA, także nie p...olcie mi tu![]()
Broady 2 set
tam jakis przekret leci, nie ma opcji zeby Shapovalov dostawal taki wpierdziel w normalych okolicznosciach
No to gratulacje, ale nie o to mi chodziło. Chyba ze wszystkich lig i dyscyplin to NBA jest najbardziej nieprzewidywalne, bo każdy może wygrać z każdym. Nawet taka Phila albo Lakers z GSW albo Cavs w najsilniejszych składach, więc ciężko znaleźć tu jakiegoś "pewniaka"
@up
Bet365 nie znika wcale ????
...No to gratulacje, ale nie o to mi chodziło. Chyba ze wszystkich lig i dyscyplin to NBA jest najbardziej nieprzewidywalne, bo każdy może wygrać z każdym. Nawet taka Phila albo Lakers z GSW albo Cavs w najsilniejszych składach, więc ciężko znaleźć tu jakiegoś "pewniaka"
@up
Bet365 nie znika wcale ????
Potrzebuje na noc typ o kursie min.1,5.
Myślałem o NBA i Clippers -2,5pkt
Coś macie w miarę pewnego?