>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [57]

Status
Zamknięty.
bbadii 1,3K

bbadii

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opoczno
✅✅✅
I to by było na tyle z mojej przygody z tym forum, tak jak pisałem wcześniej jednemu ze znajomych stąd, najprawdopodobniej od godziny północnej zawieszam działalność w typach live, gdyż nie będzie jak grać jak wszyscy wiemy (podawałem typy tylko z całorocznego). Przetrwamy i wrócimy silniejsi! ;)

Podawaj z 1xbet hehe

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Nischiego zacząłem łapać w uni 1 set od @6, a przyjęło mi po @2,4 ????

K 43

krak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak ktoś mieszka w UK i myśli, że poinformuje o tym 365 aby nie tracić dostępu do polskiego konta to nie radzę bo własnie mi zablokowali konto ponieważ angielskie prawo zabrania korzystani z polskiego konta. No i mam problem bo chcą mi hajs oddać tylko na konto skrill, które już nie istnieje. Sorry za spam, ale ważne a tutaj ludzie zaglądają.

D 319

defox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nischiego zacząłem łapać w uni 1 set od @6, a przyjęło mi po @2,4 ????

unibet to jest porazka. Ile razy probowalem tam zagrac to dzialo sie cos takieo: gram zalozmy po 3 i pierwsza proba: kurs zmienil sie na 2.91, akceptuje, kurs zmienil sie na 3, akceptuje, kurs zmienil sie na 2.91, wtedy nastepuje zmiana sytuacji w meczu i nastepna zmiana kursu i tak w kolko. Tez tak macie?

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kitajec odlamal i się połamał. Ten to jest jednak mózg

P 64

popeye.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nishikori jak przyfrajerzyl udalo mu sie odrobic gema to do razu stracil swoj serwis ????

marek611 6,7K

marek611

Reaction score
0
Punkty
0
⛔ starczy tego, oddał skośny ostatniego gema jak nowicjusz

ferdzio1 1,6K

ferdzio1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Cwiartki 3/4
unibet to jest porazka. Ile razy probowalem tam zagrac to dzialo sie cos takieo: gram zalozmy po 3 i pierwsza proba: kurs zmienil sie na 2.91, akceptuje, kurs zmienil sie na 3, akceptuje, kurs zmienil sie na 2.91, wtedy nastepuje zmiana sytuacji w meczu i nastepna zmiana kursu i tak w kolko. Tez tak macie?
Ta . Łatwo tu nie jest

marek611 6,7K

marek611

Reaction score
0
Punkty
0
mój pech, po 3x mogłem olać i bym nie stracił ;)

Status
Zamknięty.