W
74
wielkapala
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
ogolnie jesli jedno konto powiazesz z jednym skrill to do drugiego juz nie wplacisz bo wywala komunikat ze to konto jest powiazane z innym kontem ????
wlasnie o to mi chodzi - to konto Paysafecrd co na niego wyplacam kase z buka nie ejst powiazane z zadnym Skrill , ale nie moge wyplacic na mojego Skrilla , bo tamten Skrill jest powiazany z innym kontem Paysafecard . Wiec muszę zalozyc konto Skrill drugie by móc wyplacic na nie z Paysafecard , dobrze myśle? ????
wlasnie o to mi chodzi - to konto Paysafecrd co na niego wyplacam kase z buka nie ejst powiazane z zadnym Skrill , ale nie moge wyplacic na mojego Skrilla , bo tamten Skrill jest powiazany z innym kontem Paysafecard . Wiec muszę zalozyc konto Skrill drugie by móc wyplacic na nie z Paysafecard , dobrze myśle? ????
Na Chaumont dają @2.10 z Ziraatem dziś, ha ha ha, ale się uśmiałem
a co z blokiem strony? Polskie IP itd.ale po co chcesz zmieniac na dowodzie adres ? piszesz do beta ze zmieniasz adres zamieszkania bo te curwy wprowadzily zakaz i spadasz do uk. wysylasz tylko utility potwierdzajac adres i z bani. utility musi byc na ciebie wystawiony na twoje dane z adresem uk.
bet365 nie zakazuje gry polakom mieszkajacym w uk ;]
a co z blokiem strony?
ty sprzedajesz te bille ? ???? ale czy to bezpieczne itpstrona nie bedzie blokowana bo zakazli gry polakom to raz. dwa do 1 lipca zadna strona nie bedzie blokowana. 3 w razie blokow vpn zostaje ale do 1 lipca zadnych blokow nie bedzie
ty sprzedajesz te bille ? ???? ale czy to bezpieczne itp
strona nie bedzie blokowana bo zakazli gry polakom to raz. dwa do 1 lipca zadna strona nie bedzie blokowana. 3 w razie blokow vpn zostaje ale do 1 lipca zadnych blokow nie bedzie
czyli ładować Chaumont?
Ja blokadę rozumiem w ten sposób: ide sobie nawet do kafejki internetowej, nie loguje się na b365 tylko chce po prostu wejść na ich strone bez logowania się, ale strona się nie wczytuje :] Jeśli strona się nie ładuje, to co mi z tego, ze mam konto na dane z UK, skoro nie wejde w Polsce na nie? (nie uwzględniam w tym momencie vpn)
a poza tym bez vpn bet365 kapnie sie , ze nie mieszkasz w UK tylko w Polsce po IP - majac bill i tak musisz uzywac VPN dla bezpieczenstwa.