>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [57]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak tak czytam wasze posty o Nadalu i tym kursie na 0-6, to przypomniało mi się, ze swego czasu był tutaj na forum taki jeden Marcin &quot;ustafka&quot;. Wprawdzie największym ustawiaczem w ATP był wg niego Djoko, ale i Nadalowi się oberwalo czasem :]

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
hayto +7 Punkty (props, beka z chlopow "wieczna ustawka" ;))
K 119

kinkoc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziwne bardzo bo np. na William Hillu juz tylko 71.0 a na becie 251???
Tak przynajmniej pokazuje oddsportal. Wałki..wałeczki....

K 119

kinkoc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak tak czytam wasze posty o Nadalu i tym kursie na 0-6, to przypomniało mi się, ze swego czasu był tutaj na forum taki jeden Marcin &quot;ustafka&quot;. Wprawdzie największym ustawiaczem w ATP był wg niego Djoko, ale i Nadalowi się oberwalo czasem :]

Tylko nie argumentuj jak niektórzy NBA... .Że tam jest tyle kasy, że nie potrzebują ustawek. Zawsze znajdzie się ktoś komu zawsze będzie mało...
Tak, tak.. Jestem Macierewiczem bukmacherki.. Wszędzie widze zamach i teorie spiskowe :].

T 189

teesbor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziwne bardzo bo np. na William Hillu juz tylko 71.0 a na becie 251???

Tak przynajmniej pokazuje oddsportal. Wałki..wałeczki....

caloroczny w zwyczaju ma kursy na ekstremalne wydarzenia duzo wieksze od pozostalych bukow

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja tylko dodam ze na 6:0 jesli bylo 251...to na &quot;nie 6:0&quot; powinien byc kurs 1.004 ???? . Wawo pogral pewnie ostro bo petarda ze Nadal nie moze przegrac 0:6 ???? taka mala dygresja.

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tylko nie argumentuj jak niektórzy NBA... .Że tam jest tyle kasy, że nie potrzebują ustawek. Zawsze znajdzie się ktoś komu zawsze będzie mało...

Tak, tak.. Jestem Macierewiczem bukmacherki.. Wszędzie widze zamach i teorie spiskowe :].

W sumie to nie napisałem tego z zamiarem opowiadania się po ktorejs ze stron, tak mi się tylko przypomniał ten user, bo często dostarczal sporej dawki smiechu ;) No ale skoro już zabrałem glos, to moje zdanie jest takie, ze sport już dawno przestal być czysty (o ile w ogole kiedyś był?), a najwięcej walkow przez wszystkie lata obstawiania zauwazylem chyba wlasnie w tenisie. Przyczyna to oczywiście pojawienie się niezliczonych już firm bukmacherskich na swiecie.

K 119

kinkoc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W sumie to nie napisałem tego z zamiarem opowiadania się po ktorejs ze stron, tak mi się tylko przypomniał ten user, bo często dostarczal sporej dawki smiechu ;) No ale skoro już zabrałem glos, to moje zdanie jest takie, ze sport już dawno przestal być czysty (o ile w ogole kiedyś był?), a najwięcej walkow przez wszystkie lata obstawiania zauwazylem chyba wlasnie w tenisie. Przyczyna to oczywiście pojawienie się niezliczonych już firm bukmacherskich na swiecie.
Zgadzam się w 100%..

D 319

defox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
od 1 seta Niemiec wygral cale 3 pilki przy serwisie Nadala hehe

K 119

kinkoc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tragedia.. W ciągu kilku minut trzeci mecz gdzie zatwierdza beta i pada gol.. Kulka w łeb.

Status
Zamknięty.