>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [57]

Status
Zamknięty.
gonza 1,3K

gonza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Urwa, dałem na gola w tym meczu, i przełączyłem na inną stronę, teraz gol - myślę fajnie, weszło, daję na Unibeta a tam komunikat o błędzie i że zakład niepostawiony... no w ten weekend to nic mi nie idzie :/ Jednak całoroczny to dobry buk, szkoda że się kończy u nas, bo jak patrzę na inne to nędza z bryndzą.

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Specjalnie dodałem krótki opis (sytuacja w tabeli itp), a nie czysty typ, aby nakłonić jak największą ekipę do grania. To pomaga podjąć szybką decyzję, a jak widać jest potrzebna bardzo często

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Odejde, juz pozamykalem prawie wszystkie konta. Marathonbet i Betsson mi zostaly ????

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Odejde, juz pozamykalem prawie wszystkie konta. Marathonbet i Betsson mi zostaly ????
Sportingbet dzisiaj mi zblokował transakcji z większością banków.
No ciekawe, jak typerzy zareagują, czy przejdą do naziemnych, czy przestaną grać. Uważam,że będą kombinować ;)

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sportingbet dzisiaj mi zblokował transakcji z większością banków.
No ciekawe, jak typerzy zareagują, czy przejdą do naziemnych, czy przestaną grać. Uważam,że będą kombinować ;)
Ja mysle, ze na poczatku beda kombinowac dla samego kombinowania. Jakies proxy, VPNy, lipne dane... Ale fakt jest taki, ze Polacy stanowia duza baze hazardzistow, bardzo duza. Powstana nowe firmy, monopol STSu, Totolotka czy Fortuny zmniejszy sie. Za jakis czas podatek zmniejszy sie. Takie jest moje zdanie. Co nie zmienia faktu, ze to kompletnie nieoplacalne. Placic podatek za bety... to juz roznica nawet w marzy u bukow daje duza roznice. Jak przerzucilem sie z baha do pinnacle to odczulem duza ulge.
Bede za was trzymal kciuki ???? ja juz nie gram, bo zmieniam prace i sie przeprowadzam. Nowy start ????

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mysle, ze na poczatku beda kombinowac dla samego kombinowania. Jakies proxy, VPNy, lipne dane... Ale fakt jest taki, ze Polacy stanowia duza baze hazardzistow, bardzo duza. Powstana nowe firmy, monopol STSu, Totolotka czy Fortuny zmniejszy sie. Za jakis czas podatek zmniejszy sie. Takie jest moje zdanie. Co nie zmienia faktu, ze to kompletnie nieoplacalne. Placic podatek za bety... to juz roznica nawet w marzy u bukow daje duza roznice. Jak przerzucilem sie z baha do pinnacle to odczulem duza ulge.
Bede za was trzymal kciuki ???? ja juz nie gram, bo zmieniam prace i sie przeprowadzam. Nowy start ????
Powodzenia!

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wwidze dubelek w grze:p pamietaj ze to roznie sie moze zdarzyc, tak czy inaczej powodzenia.

Status
Zamknięty.