>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [57]

Status
Zamknięty.
kubarks 2,2K

kubarks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
dla pani Keys dwa przesłania, siła to nie wszystko, po drugie kreczuj póki jeszcze czas ????

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Ktoś mnie pytał na PW o ten mecz i tam mówiłem, że bramki to mogą bardzo szybko wpaść. Połamali to ich, ja zarobiłem na overze i każdy zadowolony.

Over 4,5 żk w meczu Czarnogóra - Polska @ 1,85

Dla mnie promo. Kassai przeważnie trochę kartek daje. Za prowokację, przepychanki też będą kartki. Wbijam dość mocno.

Zvenigorod 15:10 HT ????

No i pięknie! Zakład na ✅ Polacy zwycięstwo! Świetna atmosfera w knajpie i o dziwo moja kobieta nie popsuła humoru. Powodzenia w nocy!

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rozumiem wracać po kontuzji ale to nie jest pierwszy mecz a ona wygląda jakby totalnie nie wiedziała jak się ustawić do piłki. Przecież jej praca na nogach to wygląda jakby była totalnie surowa.
WTA jest niesamowite ???? Nagle nogi chodzą i wszystko w korcie.

portowiecmks 481

portowiecmks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Ło panie na Impelki Wrocław kursi 1.72 -1,5 Impelki musza wygrac za 3 i wyprzedza Chemika, nie wypuszcza tego brac kurs poki jeszcze wysoki, bo mecz za 2 dni.
Stawiać -1,5 po 1,72 a po meczu liczyc kase, ostatni mecz zagrany na bet365 i dowidzenia ????

zlatan97 286

zlatan97

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bora BORA
Rozumiem wracać po kontuzji ale to nie jest pierwszy mecz a ona wygląda jakby totalnie nie wiedziała jak się ustawić do piłki. Przecież jej praca na nogach to wygląda jakby była totalnie surowa.
WTA jest niesamowite Nagle nogi chodzą i wszystko w korcie.
Dawno nie widziałem tak fatalnej gry przy siatce u jakiejś zawodniczki ????

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najlepsze, że każda zawodniczka, która wzięłaby rakietę i umiała przebić na drugą stronę byłaby w stanie wygrać z Keys bo ona sama przegrała ten mecz robiąc tonę UE.

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jestem trochę nie na czasie z tenisem, ktoś ma jakieś obiekcje odnośnie kuponu Nadal + Sock + Klony?

Faktycznie jestem nie na czasie, bo ten Nadal to chyba z szatni nie wyszedł :cool:

R 928

ranver

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
co za zalosc ja pier... jak tak mozna zrobic no i powiedzcie mi ze nie ma ustawek w nba hehehe

portowiecmks 481

portowiecmks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
NBA jest nieprzwidywalne, tam ustawek nie musza robić. Kasy tam jest jak lodu.
Bukmacherzy wystawili kursy jakby Clipers grało z Siarką Tarnobrzeg.

Status
Zamknięty.