>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [57]

Status
Zamknięty.
quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
No ja pogralem za drobne win SKIVE @2,7ale najlepsze jest ze 5 minut do konca byli w plecy i byla @30 na win ich no i wyciagli ????
Ktoś mnie pytał na PW o ten mecz i tam mówiłem, że bramki to mogą bardzo szybko wpaść. Połamali to ich, ja zarobiłem na overze i każdy zadowolony.
Over 4,5 żk w meczu Czarnogóra - Polska @ 1,85

Dla mnie promo. Kassai przeważnie trochę kartek daje. Za prowokację, przepychanki też będą kartki. Wbijam dość mocno.
Zvenigorod 15:10 HT ????

ferdzio1 1,6K

ferdzio1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Cwiartki 3/4
Ktoś mnie pytał na PW o ten mecz i tam mówiłem, że bramki to mogą bardzo szybko wpaść. Połamali to ich, ja zarobiłem na overze i każdy zadowolony.

Dla mnie promo. Kassai przeważnie trochę kartek daje. Za prowokację, przepychanki też będą kartki. Wbijam dość mocno.
Tez to chce zagrac ale poczekam na live. Mysle ze ostrożnie zaczną a Kassai tez od razu nie bedzie szastał kartkami

D 319

defox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Polecam grax że Albano Olivietti się polamie po kursach 10 i więcej. Widać że mu serwis nie siedzi, zrobił 10 dfow i obronil 10bp.

jendru 156

jendru

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Europy

No bedzie na pewno goraco czarnogora goracy teren ja licze na naszego asa LEWEGO ze cos tam wkreci na pewno go mocno beda faulowac a wiadomo kto strzela karne : wiec gram co moge bo TIPICO nie mam mozlwosci gry na kartki czy rogi , no a tak na marginesie to tym slabszym ligom w Dani trzeba sie przygladnac mocniej hihihi...

minglee 312

minglee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
100
Viktorie Jirny win @4.33 dziwny mecz w 3 lidze Czeskiej, lider prowadził 2:0 i przegrywają 2:3 z 10 drużyną w tabeli, 45minut na odłamanie na 4:3

N 14

nsc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Chemikowi robi jakąś różnice czy dzisiaj wygrają czy przegrają? Pilne

babunia 316

babunia