>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [57]

Status
Zamknięty.
kyyba 43

kyyba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie szybkie i krotkie pytanie. Przenosicie sie z Calorocznego na jakiego buka? Potrzebuje bogatej oferty, im bogatsza tym lepiej :p

Betsson, gorsze kursy ale bogate promocje

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
ale sędziowie przekręcili Joker Świecie teraz, wyszly dziewczyny z 21-24 na 25-24 i pilka ewidentnie po ataku wpadła w boisko a sędzina punkt gospodyniom przyznala...
swoją drogą poziom koszmarny

zibicool 99

zibicool

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swietokrzyskie
Jak tak będą grali Szwajcarzy jak teraz to tego meczu nawet nie wygrają. Tak spartolić kolejną sytuację...

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja pierdole ale odkrycie... Gram od 3 dni w MarathonBet. Nie ma zamykania zakladow jak w becie (RIP) no i stwierdzilem, ze nie bede nic kontrowal. Toz ja nigdy takiego yielda nie mialem w ciagu 3 dni... a betow bardzo duzo. Jednak pierwsza mysl odnosnie zakladu jest najlepsza ????

19nowik45 1,5K

19nowik45

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Jak tak będą grali Szwajcarzy jak teraz to tego meczu nawet nie wygrają. Tak spartolić kolejną sytuację...
Szwajcarzy strzelili 2 bramy Wyspom Owczym w listopadzie tamtego roku i się chyba tak wysilili, że jeszcze nie powrócili do sił. Shaqiri taką bramę strzeliłeś Polakom, a nie umiesz trafić Łotwie z 5 metrów i ziomkom dobrze podać, śmiech xD. Mimo wszystko powinni wytargać :grin:
SHAQIRI - tyle w temacie ???? .

minglee 312

minglee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
100
Cypr strzelił ze spalonego czy coś przed chwilą? bo widziałem, że pokazywało 1 gol Cypr ale cofnęli a nie śledzę tego meczu akurat

chudy_71 1,1K

chudy_71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
raczej nie, remis bedzie albo Lotwa cos z kontry

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja pierdole ale odkrycie... Gram od 3 dni w MarathonBet. Nie ma zamykania zakladow jak w becie (RIP) no i stwierdzilem, ze nie bede nic kontrowal. Toz ja nigdy takiego yielda nie mialem w ciagu 3 dni... a betow bardzo duzo. Jednak pierwsza mysl odnosnie zakladu jest najlepsza ????

Pamiętam jak niedawno przez kilka dni chwaliłeś się i przekonywałeś tutaj wszystkich, ze zamykanie jest super, ze kiedys byles glupi i nie zamykales, ale ze teraz jesteś mądrzejszy i dojrzales do tego, ze nie warto byc pazernym itd., no i ogólnie, ze zauwazyles, ze świetnie na tym zamykaniu wychodzisz i w ogole. Kurczę, to jak to jest, cofnąłeś się w czasie i znowu jesteś głupi czy jak? Ciężko juz się w tym wszystkim polapac co wypisujesz, bo tak co kilka tygodni sobie sam zaprzeczasz :grin:

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pamiętam jak niedawno przez kilka dni chwaliłeś się i przekonywałeś tutaj wszystkich, ze zamykanie jest super, ze kiedys byles glupi i nie zamykales, ale ze teraz jesteś mądrzejszy i dojrzales do tego, ze nie warto byc pazernym itd., no i ogólnie, ze zauwazyles, ze świetnie na tym zamykaniu wychodzisz i w ogole. Kurczę, to jak to jest, cofnąłeś się w czasie i znowu jesteś głupi czy jak? Ciężko juz się w tym wszystkim polapac co wypisujesz, bo tak co kilka tygodni sobie sam zaprzeczasz :grin:
Czepialski sie zrobiles. Po prostu nowa taktyka. Ciagle szukam nowych rozwiazan, obecnie to daje najwieksze profity. Po prostu dziele sie moimi doswiadczeniami ;)

Status
Zamknięty.