ungur robi wszystko by seta dac to wloch ma w dupie i sie lamie z 30-0 no ale teraz moze byc popis rumuna i rebreak
nie od dzis wiadomo kim jest ungur ????
teraz pieknie pokazal jak chce oddac, set tego randoma pobrany
ungur robi wszystko by seta dac to wloch ma w dupie i sie lamie z 30-0 no ale teraz moze byc popis rumuna i rebreak
ale ten wloch slaby ;] ungur robi wszystko co moze a chlop nie potrafi prostych pilek konczyc no ale te kursy na brejka to bajka przeciez...
cepecchi win 22 gem @2,75
???? rumun chcial wloch mial wywalonepodbijam cepecchi @2,62 na set i 6,50 mecz bet365 live
ungur nie chce tego wygrac wlaczcie sobieteraz wywalal bo wloch nie chcial prostych pilek konczyc ????
e; ahahah jaki dropszot ungura leze ! ????
jak czytam te Twoje brednie to sie czasami zastanawiam czy piszesz to dla zrzuty czy serio w to wierzysz, jakby chcial oddac to by oddal, lejac po autach albo w siatke, a Ty dalej z tymi swoimi teoriami wyjezdzasz hahaha???? rumun chcial wloch mial wywalone
e; tego nysa tez widze pchaja jak taczki dalej ... wiem ze ciudu slaby ostatnio ale no
jak czytam te Twoje brednie to sie czasami zastanawiam czy piszesz to dla zrzuty czy serio w to wierzysz, jakby chcial oddac to by oddal, lejac po autach albo w siatke, a Ty dalej z tymi swoimi teoriami wyjezdzasz hahaha
e: Pan inwestor xD
z Bogiem. chcial ale czasami jedna osoba to za malo skoro tamten ogor nie mial ochoty grac. widziales ta patelnie z metra w siate ? ja widzialem i gdyby wloch mial checi serwowac to by wygral tego seta ale zlal ten mecz.
duzo widzialem juz w itf czelkach i ogolnie tenisie i nie wmawiaj mi ze ungur to nie jest walkarz.
bez odbioru