>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Siema ta promocja na unibecie z darmowymi spinami w kasynie co pisał o niej Marcin Odra dotyczy wszystkich użytkowników czy tylko wybranych? Bo ja zalogowalem się na uni i nie mam żadnego info o bonusie i w tą grę coś tam hell na która miał być ten bonus też nie mogę zagrać.

Dawno już się ta promocja skończyła.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dawno = parę godzin temu ????

Czyli dawno. :grin: Jak jest fajna promocja dla Polaków to kilka godzin to jak wieczność. ???? A takiej promocji to nie było żeby dawać 750zł bez obrotu. ????

szwedzik 1,9K

szwedzik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
SZA
Siema ta promocja na unibecie z darmowymi spinami w kasynie co pisał o niej Marcin Odra dotyczy wszystkich użytkowników czy tylko wybranych? Bo ja zalogowalem się na uni i nie mam żadnego info o bonusie i w tą grę coś tam hell na która miał być ten bonus też nie mogę zagrać.

Bo nie będziesz mial info o bonusie. Wpisz w googlach nazwe tej gry Leprechaun goes to Hell i odrazu Cię na nia przekieruje.
Nie wiem czy ta promocja jeszcze jest.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak myślałem, ludzie się napalili na Milan a w takim składzie to ten kurs przedmeczowy nie był warty świeczki.

gracek1995 462

gracek1995

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
???? Federer - Sock -10,5 gema w 2 secie 1.66 Zobaczymy :) ⛔ narazie w typach 4 ✅ 2 ⛔ dzis

L 72

loozer21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak długo trwa werfikacja w unibecie bo poprosili mnie o dokumenty wysłałem i jestem cikeaw jak dlugo trzeba czekac

ariakis 328

ariakis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak myślałem, ludzie się napalili na Milan a w takim składzie to ten kurs przedmeczowy nie był warty świeczki.

no i jest 1-0 :grin:
Ogladam mecz od 1 minuty i Milan ladnie gra.

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
brac na rum
hiohiihohoho
jakies 2 godziny temu tak sobiepomyslalem ze jak ktos w ekstraklapie chce pofixowac to ostatnia kolejka zeby to zrobic, przed wejsciem aferoustawy hazardowej, i tak sobie pomyslalem kto moze ustgawic czerwona kartke pierwsze co mi przyszlo to burliga ktory swoim czasem chodzil nawet do ziemnaikow za czasow gry w wisle ???? ????
nie pogralem tego ale z ciekwaosci ktory bukmacher oferuje zaklady na kartki w ekstraklasie, sts, unibet?

Status
Zamknięty.