>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
ferdzio1 1,6K

ferdzio1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Cwiartki 3/4
Ufff over kartek w Monaco wszedł w doliczonym czasie ???? Brawo Monaco. Ja jednak jestem niereformowalny, cały dzień po głowie mi chodził dokładny wynik 3-1, ale oczywiście nawet za grosza nie postawiłem... ech szkoda, ktoś wie jaki był kurs przed meczem na taki DW?
18 - 20

bukovina 4K

bukovina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sinaloa Mexico
Co dziś gracie z nba? Ja napewno Indiane bo już mam ich na ako w którym został mi jeszcze Djokovic z Kyrgiosem na 3 sety. Ale szukam jeszcze czegoś żeby zagrać jakiegoś dubelka bądź ako z tenisem połączyć

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
janow lubelski
przechodzącą piłke dwoma rękami chciał skończyć i w siatkę przypieprzył ????

Hehehe no to grubo ???? ale co by nie mówić to zagrywką wcześniej właśnie Amerykanin cisnął równo. Ostatecznie wyszarpali Włosi tą wygraną ale strasznie nierówna ta ich gra, z 8-3 w taju dali się dojść na 12-12, z takim Lube są jednak bez szans.

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
D. Tolima vs. D. Quindio ov 3,5 @ 1,83

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
radek0090 +1 Punkty
traken +7 Punkty
damiandamian +10 Punkty
bukovina 4K

bukovina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sinaloa Mexico
Djokovic
Wizards
Heat
Clippers

3,27

P O L E C A M

Serio Heat? Z tego co wiem Pelikany w pełnym składzie więc nie widze argumentów aby grać Miami po takim kursie a raczej szedł bym w kierunku Peliaknow

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Masakra, człowiek ma czasem takie przeczucie, którego nie może się pozbyć a jak to się mówi, brakło cojones, żeby to puścić, kolejne wnioski do wyciągnięcia.

bukovina 4K

bukovina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sinaloa Mexico
Polecam dziś Bulls, włącza o play offy grają u siebie, bez osłabien... Po zwycięstwie z Charlotte myślę że wyjdą lepiej nastawieni kursik ładny 2.10

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
East
Avenca 5.00 lekko do przeskoczenia i awansu goście muszą wygrać. Lizbona ma już awans mogą odpuścić

bukovina 4K

bukovina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sinaloa Mexico
U mnie poszla kolejna tasiemka na noc
Thiem
Stan 2-0
Sock Jaziri Over 21.5 gema
Nadal Federer Over 2.5 seta
Klassen/Ram
Bulls
Djokovic Kyrgios Over 22.5 gema
Ako ponad 70

R 928

ranver

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Serio Heat? Z tego co wiem Pelikany w pełnym składzie więc nie widze argumentów aby grać Miami po takim kursie a raczej szedł bym w kierunku Peliaknow
;o przeciez Miami u siebie jest niczym walec wygrywaja wszystko jak leci , i sa o wiele lepsza druzyna niz ta patologia z Nowego Orleanu. Dodatkowo dzisiaj wraca Dragic, ktory nie gral z Indiana ostatnio a i tak dzielnie walczyli do ostatniej akcji. Jak dla mnie Miami to bierze easy.

Status
Zamknięty.