>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
T 189

teesbor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po pierwsze nie miałem przestać grać tylko wrzucać typy i przestałem a to, że ostatnio dobrze idzie postanowiłem puścić zakład życia co nie znaczy, że na wariata i chciałem się pochwalić :p

ajj, smaka narobiles tym betem. na seta zagralem, ale nawet na to nie ma co liczyc :p

F 84

fanatyk00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WLKP
Można gdzieś w necie obejrzeć serie próbną skoków do dzisiejszych zawodów ?

bukovina 4K

bukovina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sinaloa Mexico
Siatka filipiny kobiety (do tej pory miałem szczęście do tej ligi)
Generika wygra 4 seta @3.00 całoroczny

domell 454

domell

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wyciągam, nie wiem skąd taki wniosek u ciebie
Wniosek jest prosty, dają szybko limity. Jeśli ktoś gra stawkami powyżej 100/200 zł i wyciąga pieniądze (a nie tylko dokłada) to dostaje limity poniżej najniższej możliwej stawki. Może być to również przez chęć zagrania &quot;odpowiednich&quot; zakładów.
Reasumując grę w &quot;legalnych&quot;. Nie dość, że odprowadzasz podatek, to jeszcze płacisz ogromną marżę bukmachera. Ilu jest &quot;legalnych&quot;? 5 czy 6? Maks 3 miesiące grania i okazuje się że nie możesz zagrać tego co chcesz.

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w tym tygodniu nie zagrałem jeszcze ani jednego

Czyli to, ze jestes ciagle na forum i podajesz typy ma zwiazek tylko z tym, ze pomagasz innym uzytkownikom, bezinteresownie, a sam nie grasz? Nie myslales o tym, zeby zamiast tego zajac sie jakims hobby?

domell 454

domell

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wyciągam, nie wiem skąd taki wniosek u ciebie
Wniosek jest prosty, dają szybko limity. Jeśli ktoś gra stawkami powyżej 100/200 zł i wyciąga pieniądze (a nie tylko dokłada) to dostaje limity poniżej najniższej możliwej stawki. Może być to również przez chęć zagrania &quot;odpowiednich&quot; zakładów.
Reasumując grę w &quot;legalnych&quot;. Nie dość, że odprowadzasz podatek, to jeszcze płacisz ogromną marżę bukmachera. Ilu jest &quot;legalnych&quot;? 5 czy 6? Maks 3 miesiące grania i okazuje się że nie możesz zagrać tego co chcesz.

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie spotkałem się w sts z limitami
Czyli to, ze jestes ciagle na forum i podajesz typy ma zwiazek tylko z tym, ze pomagasz innym uzytkownikom, bezinteresownie, a sam nie grasz? Nie myslales o tym, zeby zamiast tego zajac sie jakims hobby?
hobby mam, gram w piłkę, biegam 2-3 x w tygodniu, po prostu teraz mam taki okres, że więcej czasu mam, ale to też chwilowe bardziej

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mikolów
Siatka filipiny kobiety (do tej pory miałem szczęście do tej ligi)
Generika wygra 4 seta @3.00 całoroczny
Moze byc ciezko, ale zycze powodzenia ;)
Kazdy set tutaj na styku dlatego ja zagram dodatnie handi na Generike +8.5 pkt, wczesniejsze 3 sety wygrane roznica tylko 2 pkt
Generika +8.5 @1.83
Ale seria Cignala....
Ale sprobuje jeszcze
Generika +10.5 pkt @ 2

bukovina 4K

bukovina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sinaloa Mexico

Kazdy set tutaj na styku dlatego ja zagram dodatnie handi na Generike +8.5 pkt, wczesniejsze 3 sety wygrane roznica tylko 2 pkt

Generika +8.5 @1.83

Generika +10.5 pkt @ 2

Ostatnio właśnie 2 razy grałem w ten sposób co teraz i się udało no ale co za dużo to nie zdrowo ????

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mikolów

Generika +8.5 @1.83

Ale seria Cignala....
Ale sprobuje jeszcze

Generika +10.5 pkt @ 2

skończyło się najgorszym możliwym wynikiem... 14-25 ...
2x ⛔ :;/:
najlepsze jest to, że do połapania było jeszcze +13.5 i +14.5 ale człowiek już więcej nie chciał kasy tam pakować... :;/: ehh

bukovina 4K

bukovina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sinaloa Mexico
skończyło się najgorszym możliwym wynikiem... 14-25 ...
2x ⛔ :;/:
najlepsze jest to, że do połapania było jeszcze +13.5 i +14.5 ale człowiek już więcej nie chciał kasy tam pakować... :;/: ehh

Ja miałem brać under 39.5 punkta bo przez moment było 2.20 no ale stwierdziłem, że nie warto bo nie lubię przegrywać 2 razy kasy na jednym meczu a tym bardziej secie

bukovina 4K

bukovina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sinaloa Mexico
Co myślicie o zagraniu awans Krasnodaru @3.00 według mnie warto w to wejść.. Ciężki teren w Rosji Pozatym Celta nie zachwyca..

Status
Zamknięty.