bukovina
Użytkownik
Ja was nie czaje bez kitu... Co wy tak naprawdę macie do tych naziemnych? Zabili wam kogoś? Czy naprawdę ten podatek aż tak Was boli? :0
Ja was nie czaje bez kitu... Co wy tak naprawdę macie do tych naziemnych? Zabili wam kogoś? Czy naprawdę ten podatek aż tak Was boli? :0
nie tylko podatek , ale oferta slaba np. taki STS - jakie on ma oferty slabe w porowanii z bet365 , nie ma tam do wyboru handi jakies sie chce na ręczną , siatkę pilke nozna itp!
Dokładnie ! Wystarczy podnieść kurs trochę do góry w AKO i macie podatek załatwionyJa was nie czaje bez kitu... Co wy tak naprawdę macie do tych naziemnych? Zabili wam kogoś? Czy naprawdę ten podatek aż tak Was boli? :0
Widzę, że nie grałeś u nich, albo nie porównałeś ich oferty, marży z bet365, pinnacle, czy innymi. A podatek od zagranej kwoty, a nie od wygranej to czyste złodziejstwo w majestacie prawa. Jeśli w racjonalny sposób obstawiasz, to postępujesz jak inwestor, przedsiębiorca. Można zrozumieć opodatkowanie zysków, jak w działalności gospodarczej, ale nie opodatkowanie kosztów postawienia zakładów. Od kilku tygodni na własnym żywym portfelu obserwuję potężną różnicę w przypadku bet365 czy innymi a sts. Spróbuj pograć identyczne zakłady na obu!
Serio znam ludzi, którzy żyją z bukmacherki i grają w Polskich legalnych bukach przez neta.. I ok płacą podatek ale jakoś ich to nie boli bo jeśli np zamiast 8 kola wygrasz 7. 400 czy jakiś inny przykład to chyba nie ma takiej tragedii.. Naprawdę trudno mi to zrozumieć, że mówicie o forum źle bo ktoś pyta o naziemnego buka.. Dla mnie to jest śmieszne
Podatek, marża, oferta, limity.Ja was nie czaje bez kitu... Co wy tak naprawdę macie do tych naziemnych? Zabili wam kogoś? Czy naprawdę ten podatek aż tak Was boli? :0