>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
bukovina 4K

bukovina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sinaloa Mexico
Ja was nie czaje bez kitu... Co wy tak naprawdę macie do tych naziemnych? Zabili wam kogoś? Czy naprawdę ten podatek aż tak Was boli? :0

bukovina 4K

bukovina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sinaloa Mexico
Serio znam ludzi, którzy żyją z bukmacherki i grają w Polskich legalnych bukach przez neta.. I ok płacą podatek ale jakoś ich to nie boli bo jeśli np zamiast 8 kola wygrasz 7. 400 czy jakiś inny przykład to chyba nie ma takiej tragedii.. Naprawdę trudno mi to zrozumieć, że mówicie o forum źle bo ktoś pyta o naziemnego buka.. Dla mnie to jest śmieszne

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie tylko podatek , ale oferta slaba np. taki STS - jakie on ma oferty slabe w porowanii z bet365 , nie ma tam do wyboru handi jakies sie chce na ręczną , siatkę pilke nozna itp!

lusy_b 6,1K

lusy_b

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja was nie czaje bez kitu... Co wy tak naprawdę macie do tych naziemnych? Zabili wam kogoś? Czy naprawdę ten podatek aż tak Was boli? :0

Widzę, że nie grałeś u nich, albo nie porównałeś ich oferty, marży z bet365, pinnacle, czy innymi. A podatek od zagranej kwoty, a nie od wygranej to czyste złodziejstwo w majestacie prawa. Jeśli w racjonalny sposób obstawiasz, to postępujesz jak inwestor, przedsiębiorca. Można zrozumieć opodatkowanie zysków, jak w działalności gospodarczej, ale nie opodatkowanie kosztów postawienia zakładów. Od kilku tygodni na własnym żywym portfelu obserwuję potężną różnicę w przypadku bet365 czy innymi a sts. Spróbuj pograć identyczne zakłady na obu!

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
wisla9110 +8 Punkty (prawda)
bukovina 4K

bukovina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sinaloa Mexico
nie tylko podatek , ale oferta slaba np. taki STS - jakie on ma oferty slabe w porowanii z bet365 , nie ma tam do wyboru handi jakies sie chce na ręczną , siatkę pilke nozna itp!

Tak wiem, ale jakby ktoś śledził poczynania STS to od jakiegoś czasu coraz więcej rzeczy wprowadzają do oferty bo jeszcze rok temu czy nawet 2 to ich oferta była uboga jak nie wiem co.. Ale w końcu teraz jakoś to wygląda i jeśli ktoś myśli głową to jest stanie wygrywac sporo pieniędzy

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Dokładnie ! Wystarczy podnieść kurs trochę do góry w AKO i macie podatek załatwiony ;)

pasek 879

pasek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Dziwi mnie Wasze zdziwienie, gdyby w ziemniaku było tak dobrze to nikt by do całorocznego nie uciekał...

T 189

teesbor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
panowie idzcie sobie dyskutowac do odpowiedniego dzialu i nie pierdolcie tutaj o swoich bolaczkach ????

bukovina 4K

bukovina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sinaloa Mexico
Widzę, że nie grałeś u nich, albo nie porównałeś ich oferty, marży z bet365, pinnacle, czy innymi. A podatek od zagranej kwoty, a nie od wygranej to czyste złodziejstwo w majestacie prawa. Jeśli w racjonalny sposób obstawiasz, to postępujesz jak inwestor, przedsiębiorca. Można zrozumieć opodatkowanie zysków, jak w działalności gospodarczej, ale nie opodatkowanie kosztów postawienia zakładów. Od kilku tygodni na własnym żywym portfelu obserwuję potężną różnicę w przypadku bet365 czy innymi a sts. Spróbuj pograć identyczne zakłady na obu!

OK rozumiem, ale jeśli już stało się tak jak się stało to raczej nie ma innego wyjścia na ten moment niż grać u naziemnych a według mnie jakieś wielkiej tragedii nie ma, wygrasz trochę mniej ale wygrasz, pamiętajcie w życiu nie ma nic za darmo a to co oferował całoroczny czasem to była darmocha ???? pięknie było ale się skończyło i jestem pewien, że i tak większość z was przejdzie wkoncu na naziemne buki

lazzarov 300

lazzarov

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LazzVegazz
Serio znam ludzi, którzy żyją z bukmacherki i grają w Polskich legalnych bukach przez neta.. I ok płacą podatek ale jakoś ich to nie boli bo jeśli np zamiast 8 kola wygrasz 7. 400 czy jakiś inny przykład to chyba nie ma takiej tragedii.. Naprawdę trudno mi to zrozumieć, że mówicie o forum źle bo ktoś pyta o naziemnego buka.. Dla mnie to jest śmieszne

Hahahaha :d to ludzie ktorych znasz albo nie maja mozgu, albo to jakies slupy, albo wcale nie wygrywaja tyle ile twierdza. Jestes kozak typer jak masz 10-15% roi, garstka mysle moze sie takim pochwalic, oczywiscie po dluzszym okresie czasu, nie po tygodniu,a np po roku dwoch, idz teraz graj z podatkiem, teraz musisz krecic po 30%... Poza tym, na kazdym kuponie przegrywasz, marza+podatek+zanizone kursy, to strata okolo 20-30 zl na kuponie, przy stawkach nie wiekszych niz 100zl, policz to sobie np. przy 100-200-500 kuponach, straty ida w tysiacach zl, serio cos takiego trzeba tlumaczyc?

domell 454

domell

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podatek, marża, oferta, limity.

bukovina 4K

bukovina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sinaloa Mexico
Nieraz jak przechodziłem obok sts i wstapilem coś zagrać to zazwyczaj babka sama mi proponowala abym ten kupon puścił za tą samą kwotę tylko rozbił ja na pół i wtedy nie ma tragedii

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ktory z ziemniakow ma najlepsza oferte live? STS?
Wszedlem z ciekawosci na forBet, to z pilki noznej maja aktualnie 1 mecz live, gdzie caloroczniak z 50, a sts z 20.
Ponawiam, place reputka : &gt;

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale jak gram online w STS to mozna zamknać zaklad AKO w kazdym momencie jak BET 365 ?

Status
Zamknięty.