Western Sydney vs Melbourne obie strzela do HT @3.75
Obie strzela/Melbourne @4.75
Czy ja dobrze widzę...ATP pogral overki i narzeka ze nie siadlo, a normalnie chyba zawsze underki gral? :grin:
PS. 1 Dobry mecz Brazoli w nocy byl. Neymar i Paulinho zabawa.
PS. 2 Mejle juz odebrane? :razz:
Siema chłopaki ile czekaliscie najdluzej na przelew z unibetu do mbanku na karte? zlecilem w pt i dalej jeszcze nie mam. Dostałem email 2dni temu ze zaakceptowany,więc ile teraz to potrwa ???? ?
jak na moje to dziś powinno być, jeśli w środę wyszłoSiema chłopaki ile czekaliscie najdluzej na przelew z unibetu do mbanku na karte? zlecilem w pt i dalej jeszcze nie mam. Dostałem email 2dni temu ze zaakceptowany,więc ile teraz to potrwa ???? ?
W ogóle nie dostaniesz, prokuratura zabrała na poczet kary przyszłejSiema chłopaki ile czekaliscie najdluzej na przelew z unibetu do mbanku na karte? zlecilem w pt i dalej jeszcze nie mam. Dostałem email 2dni temu ze zaakceptowany,więc ile teraz to potrwa ???? ?
CAR Hurricanes @2.65 2/10
CLB Blue Jackets @2.55 2/10
TB Lightning @2.70 2/10
TOR Maple Leafs + CHI Blackhawks @2.18 5/10
BKN Nets + LA Clippers @2.15 4,5/10![]()
![]()
Tu już 22 punktów chyba nie rzucą ????A ja wręcz odwortnie, under 181,5 @1,83
Przeglądając ostatnie mecze zauważyłem, że na swoim terenie Gruzja strzela przynajmniej jedną bramkę, w eliminacjach u siebie strzeliła w każdym, głównie dlatego ten typ. Nie chce jednak utopić kasy, dlatego pytamGruzja jest cienka, Serbia walczy o awans, moim zdaniem nie warto tego pierwszego.
Przeglądając ostatnie mecze zauważyłem, że na swoim terenie Gruzja strzela przynajmniej jedną bramkę, w eliminacjach u siebie strzeliła w każdym, głównie dlatego ten typ. Nie chce jednak utopić kasy, dlatego pytam![]()
panowie, może głupie pytania, ale jeśli gramy w "naszych" bukach i zlecamy siano na konto to nie trzeba dodatkowo się rozliczać z us?