Mówie śedzia przerywa im akcje chu. wie czemu, wychodza na czysta pozycje a ten FAUL w ataku co 2 akcja. Chyba ktoś grubo posmarował na under do HT. Póki co cyrk.
oj synek zebys zarobil tyle co ja przez ostatnie 3 dni, ja w przeciwnestwie do ciebie chce zeby typy weszly tez innym , mi to nic nie zaszkodzi ze to nie wejdzie, ale ktos postawil na ten typ i chcialbym zeby weszlo innym.Boże Ty mój, widzisz i nie grzmisz...
Ile meczy ręcznej obejrzałeś w życiu? Bo ja oglądam kilkadziesiąt w tydzień, nie widze nic zlego w sędziowaniu dzisiaj. Dodatkowo jakbyś wiedział IHF zaostrzyło od tego sezonu przepisy dotyczące fauli w ataku, dlatego każdy nawet najmniejszy kontakt równa sie gwizdkowi. Ale wiesz za to co widze? Użalanie sie nad wszystkim, bo typ nie wchodzi, żenua
hehe najpewniejsze typy nie wchodzaco z tych typow excel najbardziej wskazuje na pewne ???? ?
oj synek zebys zarobil tyle co ja przez ostatnie 3 dni, ja w przeciwnestwie do ciebie chce zeby typy weszly tez innym , mi to nic nie zaszkodzi ze to nie wejdzie, ale ktos postawil na ten typ i chcialbym zeby weszlo innym.
Zenua to jestes ty i twoje żebranie o reputacje wszedzie.
to twoja waluta głąbie.
Dobra, spinaj się spinaj, nadal to nie zmienia faktu, że masz zerową wiedzę o piłce ręcznej :]