>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
kubarks 2,2K

kubarks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
z tych pewniakow tenisowych to Taylora z Jazirim bym skipował, zaś Kyrgiosa z Sasza bardziej w over gemow bym szedł, niż to kto awansuje

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Detroit
badminton Cwalina/Bochat

znowu wyciagniety 1 set przy drmatycznym wyniku klasa
✅

ostatnio też odkryłem badminton, tam ładnie wyciągają sety po pięknych kursach dzięki temu, że nie ma w zasadzie znaczenia kto serwuje, inaczej niż np w siatkówce

kv93 46

kv93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Al Fateh SC - Al Jazira SC over 5.5 @2.62

zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
over 3.5 w meczu Genóa u19 @1.90
over 3.5 w meczu Jablonec @1.90

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad ;)
oglądam ten mecz bo ponoć ma być fix 0:0 do HT, sprawdzę naocznie ????

patrzysz pod bf ?

_STAN_ a co do sygnaturki to jest hasełko Denisa Rodmana, przecież go masz w avatarze nawet ????

kv93 46

kv93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
BK Hacken U21 - Helsingborg U21 over 6.5 @1.72
Over 14 różnych @2.30

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dobra cos ode mnie na Indian wells wybierzcie co uwazacie
Pliskowa - Baczynski 2-0 1.9
widzialem Baczynski z holenderka i wygladala mizernie, to, ze jest w kolejnej rundzie zawdziecza tylko i wylacznie Kiki Bertens, ktora w tym meczu ewidentnie miala problemy z cisnieniem, Czeszka jak pogra na swoim poziomie to szwajcarka 6 gemow nie ugra.
Kuza - Garcia 2.50
na temat meczu pisalem pare kartek wstecz, moglbym jeszcze duzo dodac dlaczego sie sugeruje takim typem ale pisze w skrocie, a w tematycznych mi sie nie chce udzielac
Williams - Peng 2.25
tez o tym pisalem bet dnia jak dla mnie, spodziewalem sie kolo 1.7-1.8
oczywiscie nic nie poradzisz jak ktoras bedzie miala gorszy dzien wiec ako mozna z tego pograc lekko z kursem kolo 9.0 i podbic singlami, powodzenia

gonza 1,3K

gonza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
oglądam ten mecz bo ponoć ma być fix 0:0 do HT, sprawdzę naocznie ????

Ogólnie to dzieje się tam coś? Bo skoro w pierwszym meczu było 6:0, to też po co się Dinamo ma spinać.

B 91

brajan82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przecież ten Dinamo Zagrzeb to rewanż pucharu Chorwacji. Pierwszy mecz to 6-0. Nie wiem czy był sens grać tu gola do przerwy. Mimo przewagi Dinamo nic nie musi.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Masz jakieś przepowiednie co do 2 połowy?
ładny teatrzyk, lepszy jak wczoraj w Peru ????
sprawdzam fixy z byłej Jugosławii od pewnego typka ze Słowenii i drugi już wszedł ???? albo do 3 razy sztuka albo jak on pisze, że w mało znaczących albo już wyjaśnionych meczach dorabiają sobie piłkarze i działacze. Dziwi mnie to gdyż na 0:0 do HT w becie mogłem postawić 3750 i tyle też można na 0:0 FT.
Ale uważam, że w 2 połówce będą bramki :grin:

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jeszcze tak dot. meczu Peng, jedynym minusem i ryzykiem tego meczu moze byc fakt ze Williams potrafi mocniej uderzyc i skonczyc winnerem nie pisze juz o Pisi, ktora ewidentnie ma z tym problem, ale sugeruje sie jednak systematycznoscia chinki, ktora naprawde fajnie wyglada na tym turnieju, nie ma wiekszych problemow z pierwszym serwisem co moze byc dodatkowym atutem w meczu, jest wybiegana ma, jest solidnie przygotowana fizycznie co daje kolejny plus, jezeli mecz bedzie trwal 3 sety to czorna znow sie bedzie slaniala na nogach a podejrzewam, ze krotkich wymian tam nie bedzie no chyba ze Venus szybko bedzie konczyla pilki wyrzucajac po autach, drugi scenariusz to Venus bedzie wszystko trafiac no ale to jest ryzyko a kurs chyba jednak sklania zeby to pograc dobra tyle ode mnie na ta chwile

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Detroit
jeszcze tak dot. meczu Peng, jedynym minusem i ryzykiem tego meczu moze byc fakt ze Williams potrafi mocniej uderzyc i skonczyc winnerem nie pisze juz o Pisi, ktora ewidentnie ma z tym problem, ale sugeruje sie jednak systematycznoscia chinki, ktora naprawde fajnie wyglada na tym turnieju, nie ma wiekszych problemow z pierwszym serwisem co moze byc dodatkowym atutem w meczu, jest wybiegana ma, jest solidnie przygotowana fizycznie co daje kolejny plus, jezeli mecz bedzie trwal 3 sety to czorna znow sie bedzie slaniala na nogach a podejrzewam, ze krotkich wymian tam nie bedzie no chyba ze Venus szybko bedzie konczyla pilki wyrzucajac po autach, drugi scenariusz to Venus bedzie wszystko trafiac no ale to jest ryzyko a kurs chyba jednak sklania zeby to pograc dobra tyle ode mnie na ta chwile

kursy na Peng cały czas lecą, ale ja mam nadzieję, że tak jak w Chinach wygrała Peng, tak w USA wygra Venus, ona w każdym meczu wygląda jakby już paliwo się skończyło, a mimo to gra dalej

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Nishikori 2:0
Pouille 2:0
Nadal
Kyrgios
Pliskova
Williams
Mladenovic
Kerber
ako @30
będzie ez ????

singlem Garcia @2.50
to ja ze swoją taśmą ako @34

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kursy na Peng cały czas lecą, ale ja mam nadzieję, że tak jak w Chinach wygrała Peng, tak w USA wygra Venus, ona w każdym meczu wygląda jakby już paliwo się skończyło, a mimo to gra dalej
nie przekonuje mnie ten argument, ale dziwi mnie wygrana dwoch wczorajszych debli zlozonych z amerkancow i to w takich okolicznosciach, jak ktos wie czy turniej na Indian Wells sa transmitowane w stanach na szersza skale w celu zachecenia do ogladania US Open? tam sie licza tylko zyski z ogladalnosci, kiedys pisalem na temat koncowek w nba wiec kto wie co sie moze wydarzyc, ja jednak podaje typy sugerujac sie tylko i wylacznie forma sportowa.
No ale idac tym tokiem rozumowania to w finale sie powinna znalesc Williams z Kerber chociaz nawet nie wiem jak jest drabinka rozstawiona i czy sie przykladowo nie moga juz spotkac w kolejnej rundzie, sprawdze to zaraz

Status
Zamknięty.