>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
goly78 17

goly78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
O co chodzi z kursami na Salzburg ? Zagrałem ich win po 2 a teraz jest 1.4 ? Strasznie skaczą kursy

lucaspl 195

lucaspl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mazowieckie
To poziom podstawówki a wynik może być zaraz w drugą stronę taki sam ????

Właśnie zauważyłem, że w tych meczach kobiet w egzotycznych ligach pada dużo underowych wyników i można łapać fajne kursy na takie handi -10, ale na razie tylko to testuje i być może nie mam racji ????

qlimaxerr 245

qlimaxerr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
Właśnie zauważyłem, że w tych meczach kobiet w egzotycznych ligach pada dużo underowych wyników i można łapać fajne kursy na takie handi -10, ale na razie tylko to testuje i być może nie mam racji ????

Testuj w domowym zaciszu, a nie koniecznie na forum, gdzie ktos to moze pobierac

lucaspl 195

lucaspl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mazowieckie
Testuj w domowym zaciszu, a nie koniecznie na forum, gdzie ktos to moze pobierac

Napisałem, że sugeruję się wyłącznie wynikiem 1-go seta, każdy ma swój rozum, jak ktoś postawił na to więcej niż 50 zł no to raczej o nim nie świadczy najlepiej.

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
Właśnie dostałem przykrego maila, Oddsring wycofuje się z dniem 31.03 z rynku polskiego....

qlimaxerr 245

qlimaxerr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
Opisał na dole że lekko i typ na czuja, nikomu nie kazał grać

Ale typ na czuja, a testowanie typow z siatkowi, patrzac tylko na statystyki, ja tego nie gram, ale kiedys przez podobne rzeczy topilem kase ????

No, ale dobra juz sie nie czepiam

Status
Zamknięty.