napisz w dziale administracja.Witam do kogo mogę napisać w sprawie nie poprawnie działającej strony forum ?
PVV najwięcej miejsc w parlamencie w wyborach powszechnych w Holandii @ 2.2 Bet365
Jak dla mnie miły kurs. Wieczorem powinniśmy wiedzieć kto wygrał. Wygląda na to, że Holandia płynie wraz z prądem zmian w innych państwach.Jutro szykuje się rozgoryczenie i lament większości europejskich mediów.
Tyle, że tak jak wszędzie są mniej i bardziej popularne. Ostatnia debata telewizyjna odbyła się z udziałem Wildersa i Rutte. Zebrała świetny wynik oglądalności. W mediach kreowani są jako dwa polityczne bieguny. Ostatnie sondaże dają 27-24 % dla VVD, ale doskonale wiemy jak to jest z tymi sondażami. Do tego ostatnio dość popularna sepia: obecna władza (liberalna) kontra antyestablishment obalający postulaty eurocentrycznych elit. Na Trumpa kurs oscylował na niedługo przed wyborami w granicach @5, nie wspomnę już o kursach na Brexit.info news 54% holendrow pytanych nie wie na kogo zaglosuje jeszcze dzis
28partii jest do wyboru
Mobis Phoebus v KT Sonicboom ????
over 111,5 @1,83 roczniak
tutaj już nie polecamwidzialem u buka kurs 4.75 czy wilders zostanie premierem 2017
tylko nie pamietam ktory buk
Straszna cegła
właśnie myślałem że się obudzą pod koniec ???? może dogrywka uratuje to![]()
Mobis Phoebus v KT Sonicboom ????
over 111,5 @1,83 roczniak