>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
50/50 a oni takie kursy, no za drobne dałem dla emocji.

Co Ty pier...sz koleś to sie w głowie nie mieści ????

50/50 Berlin z Istanbulem ???? ch..j tam, że w Berlin wygrał 3 poprzednie sety, gra u siebie i w ogóle jest lepszą drużyną ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
ranver +1 Punkty
anoseven 335

anoseven

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien

50/50 Berlin z Istanbulem ???? ch..j tam, że w Berlin wygrał 3 poprzednie sety, gra u siebie i w ogóle jest lepszą drużyną ????

Nie wygrał a zdemolował turków w dwóch setach, że Ci nie wiedzieli co się dzieje.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Dobra poskładani
w sumie lepiej było pograć to dwa razy 1.30 niż udupić dwa razy po 3 ???? ale kto co lubi

K 77

koshinhoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska

co z tego ze wygrali 3 kolejne sety, w tb szli punkt za punkt, przegrali 16-14, teraz do 10 pktu szli rowno, to sa tie breaki, nie dziwie sie ludziom ze pograli to za drobne

briko 2,3K

briko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
Chyba zapowiada się 5 setówka a później kto wie ale Berlin jeszcze ostatniego słowa nie powiedział ja sobie pogralem w 2 secie po kursie 6 awans Berlinczynów

Zakład zamknięty z zyskiem 230zl ✅✅

ranver +1 Punkty
dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
co z tego ze wygrali 3 kolejne sety, w tb szli punkt za punkt, przegrali 16-14, teraz do 10 pktu szli rowno, to sa tie breaki, nie dziwie sie ludziom ze pograli to za drobne

No i co z tego? a co oni pograli kursy 20 czy 3? ????

co to jest za value 3 na dużo słabszą drużynę w tb?

N 14

nsc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
DawidBarca odegrał się po pierwszym meczu w Stambule, wyszedł może na zero, a kozaczy jak nie wiem kto ????

R 928

ranver

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja tam pogralem zlotego seta po 1.44 awans Berlina i jestem happy ????

domelol +9 Punkty
dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
DawidBarca odegrał się po pierwszym meczu w Stambule, wyszedł może na zero, a kozaczy jak nie wiem kto ????
Tak, szczególnie że grałem w pierwszym meczu na Stanbuł o czym pisałem nawet tutaj na dyskusjach ????
nie wyszedł pocisk januszu ???? na zero na LM w siatkę? ja tu trafiam średnio 90% typów synku ;)

dspk666 +5 Punkty (brawo)
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tez pogralem @ 3.

11:15 ⛔ ⛔ ⛔ Co do kursow, kursy 1.25-1.36 i inne ponizej 1.8 nie sa warte gry na dluzsza mete..Stawianie trzykrotnosci stawki na 1.3 przy wyrownanym meczu jest niedorzeczne i wiedza to osoby ktore pograly Berlin i zamykaly w 1szym tie breaku jak dalo rade. Ale jak kto woli:p gratulacje dla tych co wygrali z Berlinem.

K 77

koshinhoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
No i co z tego? a co oni pograli kursy 20 czy 3? ????

co to jest za value 3 na dużo słabszą drużynę w tb?

to z tego, ze tie breaki rzadza sie swoimi prawami, i ladowac po 1,3 kursie druzyne, ktora w przyjeciu grala fatalnie przez pierwsze 2 sety nie widze sensu. Fakt, ze rouzier, ktory tam ciagnie im gre jest typowym palnikiem, ale patrzac po dwumeczu, dwie 5 setowki, 2 zakonczone na przewagi.. Moglo to sie skonczyc roznie. Akurat przed meczami widzialem tutaj faworyta jednoglosnego, ale z przebiegu spotkan wygladalo to ciut inaczej ????

K 77

koshinhoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
11:15 ⛔ ⛔ ⛔ Co do kursow, kursy 1.25-1.36 i inne ponizej 1.8 nie sa warte gry na dluzsza mete..Stawianie trzykrotnosci stawki na 1.3 przy wyrownanym meczu jest niedorzeczne i wiedza to osoby ktore pograly Berlin i zamykaly w 1szym tie breaku jak dalo rade. Ale jak kto woli:p gratulacje dla tych co wygrali z Berlinem.

wychodze z tego samego zalozenia ????

radinho19 241

radinho19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Co się porobiło z tym forumkiem? Jakieś gimby cały czas myślą, że wszystko będzie wchodzić, ciągłe pretensje darmozjady na czyjąś wiedzę wyczucie liczą. Wracać do podstawówki wykształcenia nabrać!

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa

Cóż to za herezje wypisujesz? ????

value można znaleźć i w kursie 1.05 chłopie ???? Jakby reprezentacja USA w koszykówce grała z Polską to zagrałbyś na USA po 1.30, czy też byś czekał na 1.80? ???? ???? ????

Wyrównany mecz? ???? no w ch.j 25:13 25:14 to tak wyrównany mecz, że to szok

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
to z tego, ze tie breaki rzadza sie swoimi prawami, i ladowac po 1,3 kursie druzyne, ktora w przyjeciu grala fatalnie przez pierwsze 2 sety nie widze sensu. Fakt, ze rouzier, ktory tam ciagnie im gre jest typowym palnikiem, ale patrzac po dwumeczu, dwie 5 setowki, 2 zakonczone na przewagi.. Moglo to sie skonczyc roznie. Akurat przed meczami widzialem tutaj faworyta jednoglosnego, ale z przebiegu spotkan wygladalo to ciut inaczej ????
15:11 to jest na przewagi od kiedy?

ftwlol 140

ftwlol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Novigrad
Co się porobiło z tym forumkiem? Jakieś gimby cały czas myślą, że wszystko będzie wchodzić, ciągłe pretensje darmozjady na czyjąś wiedzę wyczucie liczą. Wracać do podstawówki wykształcenia nabrać!

jak grają po 10 zł i przegrywają 11 to wiesz, też mnie to gryzie jak wyjeżdżają komuś że &quot;Tobie&quot; nie weszło, przecież to jest cyrk na kółkach co się tutaj dzieje. Nie wiem co robi modteam i czemu nic z tym nie robią.

Status
Zamknięty.