>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
maestro12 773

maestro12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Garwolin
Wypłacałem dzisiaj kasę z bankomatu z karty SKRILL no i kasę zabrało a pieniędzy nie dało, Miał ktiś już tak mają oni wogóle polska obsługę czy musze brać słownik i po angielsku maila do nich pisać?

lusy_b 6,1K

lusy_b

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Za 10&#39; Nordsjaelland znajdzie się w górnej 6, jeśli nic się nie zmieni w Viborgu i SonderyjskE. a prawie nie mieli szans, a bramek już łącznie 15, sypią się, dobrze, że Kopenhaga wreszcie prowadzi

lusy_b 6,1K

lusy_b

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
:gool:????Randers odpadło z wyścigu, gol dla SonderyjskE. Brawo!????

D 99

domcab

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wypłacałem dzisiaj kasę z bankomatu z karty SKRILL no i kasę zabrało a pieniędzy nie dało, Miał ktiś już tak mają oni wogóle polska obsługę czy musze brać słownik i po angielsku maila do nich pisać?

Były już takie sytuacje. Ja tam dzwoniłam w trakcie pracy polskiego konsultanta ale jak się okazało nie mają takiego na stanie, więc wszystko musisz załatwić in inglisz.
Ewentualnie napisz do nich mail. Z tego co wiem, to takie sytuacje zajmują trochę czasu, ponieważ trzeba też się skontaktować z bankiem z którego bankomatu korzystałeś.

J 62

jatyper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Maestro zadzwon do nich, jest tez czasami polski konsultant. skrill musi teraz dostac potwierdzenie od banku tego bankomatu czy rzeczywiscie bankomat nie wydał kasy i wtedy po tym czasie skrill gdy dostanie to potwierdzenie to ci zwroci hajs na konto. trwa to około 10-14 dni

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hit kolejki rozczarowuje. Ja dalem do dubla 1X na Lechie @1.50. Legia nic ciekawego nie stworzyla a Lechia gra duzo lepiej w 2 polowach.

cypek20 92

cypek20

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Legia na kuponie dupa płonie

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
boniekk +2 Punkty (EPIC)
Status
Zamknięty.