>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Marmara Instabbul +7.5 @1.85 bet365
przy prowadzeniu 6:4

lol juz 9:4, a ja przylozylem 1.2k. ????

bukovina 4K

bukovina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sinaloa Mexico
Dzisiaj będzie psikus w tym meczu.

Nie jestem Poznaniakiem żeby nie bylo.. Polska liga mi lata szczerze mówiąc ale wy chyba nie oglądaliscie meczów Lecha... W ekstraklasie nie było od lat drużyny która gra taka pilke ???? oni niszczą przeciwników swoją grą.. Bjelica zrobił ze zwykłych piłkarzy świetnych grajkow i możecie być pewni, że Lech dzisiaj wygrywa minimum dwoma bramkami a później przejedzie się po Wiśle i akurat tego jestem pewien, oglądałem Białą gwiazdę w trzech meczach i szczerze mówiąc zaimponwali mi tylko z Jaga, która na wyjazdach jest słaba, z Koroną wygrali grając słabiej ale fakt faktem liczy się skuteczność, z Legia nie grali rewelacyjnie ale tu akurat można ich rozgrzeszyc ale z Wisłą Płock też nie imponowali, faktem jest, że sprzyja im szczęście ale na ten moment z tak grającym Lechem, który ma świetnego trenera nikt nie jest w stanie wygrać i cieszy mnie to, że wkoncu w ekstraklasie zrodziła się drużyna, która bez wydawania takiej kasy jak Legia jest w stanie przejechać się po każdym grając niesamowicie efektywny i efektowny futbol. :] tyle odemnie wspomnicie moje słowa po meczu z Wisłą ????

roxed94 308

roxed94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kepno
Borough vs United
Over 2.5 kartki w meczu (1.70)
Chwilke temu padla bramka na 1:2 bedzie nerwowo

rafcio_100 1,1K

rafcio_100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dundee - Celtic, over 1.5 @ 1.18
Terek - CSKA, CSKA strzeli @ 1.44
AKO: 1.71 bet365

krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
Go Agead Eagles vs Zwolle under 4,5 bramek po 2,00 w bet.365
mieszkam blisko stadionu, oglądam, dzieje się wśród kibiców

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
brac na rum
Nie jestem Poznaniakiem żeby nie bylo.. Polska liga mi lata szczerze mówiąc ale wy chyba nie oglądaliscie meczów Lecha... W ekstraklasie nie było od lat drużyny która gra taka pilke ???? oni niszczą przeciwników swoją grą.. Bjelica zrobił ze zwykłych piłkarzy świetnych grajkow i możecie być pewni, że Lech dzisiaj wygrywa minimum dwoma bramkami a później przejedzie się po Wiśle i akurat tego jestem pewien, oglądałem Białą gwiazdę w trzech meczach i szczerze mówiąc zaimponwali mi tylko z Jaga, która na wyjazdach jest słaba, z Koroną wygrali grając słabiej ale fakt faktem liczy się skuteczność, z Legia nie grali rewelacyjnie ale tu akurat można ich rozgrzeszyc ale z Wisłą Płock też nie imponowali, faktem jest, że sprzyja im szczęście ale na ten moment z tak grającym Lechem, który ma świetnego trenera nikt nie jest w stanie wygrać i cieszy mnie to, że wkoncu w ekstraklasie zrodziła się drużyna, która bez wydawania takiej kasy jak Legia jest w stanie przejechać się po każdym grając niesamowicie efektywny i efektowny futbol. :] tyle odemnie wspomnicie moje słowa po meczu z Wisłą ????

jeszcze takiego zespołu nie było co by wygral wszystkie spotkania i jeszcze z handi, a w ekstraklapie to juz napewni nie. Co jak co ale na wisle sie zatrzymaja

Status
Zamknięty.