>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oj tam pokpili, mecz bardzo wyrownany. Kilka razy byla rownowaga. Pod koniec Ram mial troche szczescia i pozamiatane. Ale dobry mecz.

bukovina 4K

bukovina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sinaloa Mexico
Jutro Liverpool grać grubiej póki kursy nie spadną ???? a jeśli ktoś się boi to x2 stawiać za 99% stawki. Klopp jest tak dobrym motywatorem, że jego drużyny takich meczy nie przegrywają... Już. Kiedyś pisałem na forum o tym jak ktoś stawiał przeciw nim w meczu z Chelsea bodajże... I.sie nie myliłem. Bet dnia wdg mnie ???? .. Tak wgl to brawo Klassen Ram!

rafauuu7 162

rafauuu7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Portland - Houston over 4.5 @1.90
Canterbury United - Team Wellington over 1.5 HT @2.37

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Jaka patologia te kanadyjki w siatke,to juz powinno byc 2:0 dla niemek.Klękajcie narody.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czołem Atp,neta nie opłaciłem ;) jutro ,tzn jeszcxe dzis pogramy,a teraz juz czas do wyrka.

Adeliade nie wygralo ???? ( a Hawks sie poddali z Wildcats, jesli wiesz o czym mowie.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Adeliade nie wygralo ???? ( a Hawks sie poddali z Wildcats, jesli wiesz o czym mowie.

Nowy czarny zrobil robote w Wildcats,teraz widzialem go chyba w Lyon Villerbaune pogrywa. Chrapie juz.

ten-typ-tak-ma 618

ten-typ-tak-ma

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
1x2
i po kogucie...Nie wierzę, że coś takiego transmitują. Z publicznością, zegarem i pewnie jeszcze można piwo kupić na stadionie. Jak w koloseum. To już offtop i niech idzie do kosza, ale to po prostu jest niesamowite, co teraz dochrapuje się miana sportu. Dobranoc&amp;Dzień dobry

Już nie mówię tutaj o głupocie, okrucieństwie i zwykłym bandytyzmie tej &quot;dyscypliny&quot; To jest po prostu przygnębiające.

ten-typ-tak-ma 618

ten-typ-tak-ma

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
1x2
Wszystko wskazuje na trzy sety ;)
Młodszy ze Szwajcarów na tym etapie turniejów spokojnie jest w stanie urwać seta, a może i pokusić się o niespodziankę. Do tej pory nie było po prostu komu nacisnąć Rogera. Myślę, że Stan jest w stanie wydłużyć ten mecz, bo swoje mankamenty też dołoży

3 sety

tiebreak w meczu

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
Ehh, poszedłem spać, a tu takie kokosy w nocy były na siatkówce plażowej :/

D 99

domcab

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Adelaide United FC - Brisbane Roar
over 2.5
@2.75

właśnie padło czerwo, można spróbować ;)

Status
Zamknięty.