>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Detroit
skąd taki duzy kurs na wizards?
Sam się zastanawiam, może brak Morrisa
ja gram over M Williamsa, reszta live
ktos kogos rozniesie w 1szej kwarcie...jestem przychylny Portlandowi, a wiec mozna probowac negatywne handi na portlamd w 1szej kwarcie kurs 3+
czytam ten post, myślę - idiota, oglądam 1 kwartę i stwierdzam prorok albo geniusz

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Independiente 0-0 San Martin de San Juan
ov 2,5 @ 2,28

kuku 147

kuku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
Na bullsów kurs nie za wysoki? Grają u siebie i walczą o ciągle playoffy

bbadii 1,3K

bbadii

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opoczno
Gordon/Saxton @ 2.62 całoroczny plazowka
No cóż, trzeba jakoś dobrze zakończyć ten dzień...

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
cowabunga +4 Punkty
D 319

defox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przpominam o deblu kobiet

Hingis/Chan 1.53
Hingis-Chan 2-0 2.37

jakies argumenty? po ostatnim meczu sledzonym na livescorze nie mialem zbyt dobrego wrazenia. Ciagle tracily podanie, prawie rpzegraly z 4:1 bodajze. A przeciwniczki bardzo pewnie serwowaly w swoim poprzednim meczu. Mysle ze krus na win nie jest warty ryzyka, a tym bardziej 2:0

airkordan23 118

airkordan23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ke3n / 3City
jakies argumenty? po ostatnim meczu sledzonym na livescorze nie mialem zbyt dobrego wrazenia. Ciagle tracily podanie, prawie rpzegraly z 4:1 bodajze. A przeciwniczki bardzo pewnie serwowaly w swoim poprzednim meczu. Mysle ze krus na win nie jest warty ryzyka, a tym bardziej 2:0

:zoltakartka:

avdm20 324

avdm20

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Arthur Ashe Stadium
jedynym ich mankamentem moze byc slabszy serwis, tego sie obawialem w meczu zpara numer jeden czyli safarowa/mattek, w wymianie jak nie beda sie bawic czy robic cyrkow to przy siatce powinny je zjesc. Hradecka mocny serwis z czym czesto robi duzo glupich bledow, Hingis wczesniej pogrywala z Mirza wydawalo by sie, ze to to jest debel kompletny mimo tego nic specjalnego nie ugraly, w koncu &quot;wegierka&quot; wziela do pary Chan, ktora potrafi pograc przy siatce ale mimo wszystko kulej bardziej z serwisem. Jak pokazaly mecze to i Mirza odpadla z przyjaciolka a one graja dalej, za para czesko-rosyjska przemawia sila na serwisie i chyba tylko tyle.

pamietam jak Errani z kumpela robily na wta postrach, pozniej na chwile wdarly sie rosjanki, pozniej sie wydawac by moglo, ze Hingis z Mirza zrobia porzadek ..a zapomnialem jeszcze o krysce z Garcia.

gram na Hingis z kolezanka bo powiem tak od siebie, nie powinny im dac szans, martwi mnie jednak ich slabszy serwis, jednak patrzac po meczu z mattek gra przy siatce odgrywala wieksza role jak trzaskanie jedynka, taka moja mysl na ten mecz za nim pograsz sam sie najpierw zastanow

nie szalej ????

Status
Zamknięty.