>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [55]

Status
Zamknięty.
xbrajanx 1,6K

xbrajanx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Skąd wziąłeś taki kurs na remis = zwrot w tym meczu? Kurs na Łęczną teraz to 2,70 a na DNB 1,40...

Pisałem przed czerwoną i nawet nie zwróciłem uwagi, także teraz to już na odwrót ..

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kumpel pracuje w banku, wczoraj mi info sprzedał, że dostali dyrektywę, żeby zgłaszać wszystkie przelewy przychodzące i uwaga wychodzące do bukmacherów internetowych.
chodzi pewnie o buki zagraniczne, bo sts czy inne fortuny to wiadomo, że nie ????

minglee 312

minglee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
100
Kumpel pracuje w banku, wczoraj mi info sprzedał, że dostali dyrektywę, żeby zgłaszać wszystkie przelewy przychodzące i uwaga wychodzące do bukmacherów internetowych.

Ale to dopiero od teraz? tych zaległych już nie będą rozgrzebywać? ;&gt;

ravau91 235

ravau91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
oczywiście że zagraniczne

Znajomy dostał pismo z banku ( Pekao), że jeśli będą u niego widzieć dalej wpłaty i wypłaty do/z bukmacherów, to zgłoszą to do &quot;odpowiednich służb&quot; ????

bbadii 1,3K

bbadii

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opoczno

Przecież wszystko przez Skrill idzie a Skrill to nie bukmacher, więc w czym problem?

pasek 879

pasek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Ostatnio przyznane punkty reputacji:
minglee +2 Punkty
ftwlol 140

ftwlol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Novigrad

ktoś przelewa bezpośrednio do buków jeszcze w tych czasach? no way

Status
Zamknięty.