>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [55]

Status
Zamknięty.
johnq 309

johnq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
znikad
Polecam wydać w weekend, ja tak zrobię z kasą za over kartek ???? a nie jakieś Czeczenie grać ????

edit: VP OT, gramy gramy!

Moze i Czeczenia ale 5 bramek do przerwy wpadło. Over 1.5 to była lokata :]

szef-elity 4K

szef-elity

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
OPOCZNO FABRYCZNE
Po raz drugi na tegorocznych Oscarach powinni ogłosić inne rozstrzygnięcie, Suarez a nie Affleck najlepszy aktor pierwszoplanowy.

ariakis 328

ariakis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po raz drugi na tegorocznych Oscarach powinni ogłosić inne rozstrzygnięcie, Suarez a nie Affleck najlepszy aktor pierwszoplanowy.

Zamiast pisac o czyms co bylo teoretycznie nie mozliwe beda wypominac kontrowersyjny faul na Suarezie ????

ariakis 328

ariakis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
teoretycznie niemożliwe było odgwizdanie w tej sytuacji karnego :cool::cool:

nie bede sie wdawal w dalsza polemike ???? jak dla mnie w obydwoch sytuacjach sedzia mial prawo podyktowac karne i z tego prawa skorzystal. Mimo tych karnych trzeba bylo strzelic jeszcze 4 gole.

ziomeczek9393 3,9K

ziomeczek9393

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
nie no był karny bo Suarez był przed nim a tamten mu przyblokował przez moment nogę więc karny każdy sędzia by w takiej sytuacji gwizdnął zwłaszcza że musi szybko decyzje podjąć. tak jak mówię kluczowe jest to że był wyraźnie przed nim

bukovina 4K

bukovina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sinaloa Mexico
mamy czas, jeszcze 40 minut...

Dzięki, ale jakbyście mogli coś wrzucić przed meczami bo w robocie jestem i. Nie mam za bardzo czasu na sprawdzanie wzyztskiego ale raczej wydaje mi. Się. Że Indiana jak najbardziej i do tego bym polecał Winnipeg w nhl bo walczą o. Play off a Pingwiny mogą sobie pozwolić na porażkę. I motywacja po stronie gospodarzy

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad ;)
Tutaj podajemy Typy na żywo , temat odnośnie LM , jest gdzie indziej, proszę się tego trzymać.

szkoda tylko że tak cały czas nie ma... Co chwilę posty w stylu &quot;goool&quot; albo &quot;widzieliście bramkę ? &quot; Już nie mówię o niby obowiązkowej sygnaturce każdego kto pisze w dziale o czym jest wzmianka w regulaminie...

Status
Zamknięty.