>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [55]

Status
Zamknięty.
pasek 879

pasek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Ogladasz mecz czy komentarze na fanpagu Realu ;)?

Real, Real, Real, Real,

Gdyby sędzia gwizdnął rękę Marszczę rano to by było po meczu więc tak tu nie zacieszaj ;)

wp76 911

wp76

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
5min temu taki kurs miałeś na sam awans Barcy ????
Teraz brakuje tylko 1 bramki, dogrywka na korzysc Barcy. Nie stawiałem wcześniej, bo myślałem, że PSG po przerwie zagra lepiej. Nic z tych rzeczy

ftwlol 140

ftwlol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Novigrad
ktoś miał wątpliwości co do awansu borrusi? dawno takiej promocji nie widziałem

pasek 879

pasek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Jak wyglądała ta ręka, bo akurat tej sytuacji nie widziałem? Sędziowie dobrze sędziują dzisiaj w Barcelonie

Taka od ramienia do pięciu palców.

Robiąc wślizg zatrzymał piłę ręką, poleciała na róg (?), ale jeżeli upadającego gracza PSG można posądzić o spowodowanie karnego, to i upadającego Marszczerano można ????

wp76 911

wp76

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Teraz brakuje tylko 1 bramki, dogrywka na korzysc Barcy. Nie stawiałem wcześniej, bo myślałem, że PSG po przerwie zagra lepiej. Nic z tych rzeczy
Ale mój typ Barca do zera 3,75 cały czas w grze ;)

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a tydzien temu czy dwa awans Barcy - kurs 28 chyba

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a tydzien temu czy dwa awans Barcy - kurs 28 chyba
spokojnie jeszcze z tym awansem, bo nawet 4:0 nie daje im awansu pewnego jeszcze a każdy gol PSG zabija mecz

haha i koniec ????

wp76 911

wp76

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeb z dzidy. Cavani. I nas wszystkich pojechali. Teraz Barca potrzebuje 3

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Robiąc wślizg zatrzymał piłę ręką, poleciała na róg (?), ale jeżeli upadającego gracza PSG można posądzić o spowodowanie karnego, to i upadającego Marszczerano można
Musiałbym zobaczyć filmik, co do karnego dla Barcelony to w 100% słuszny. Tutaj nie ma żadnego znaczenia czy się poślizgnął i wpadł na niego przypadkiem, ma znaczenie, że nie miał szans dojść do piłki, a Neymar miał. Dla ludzi którzy mało się znają na zasadach piłki nożnej to faktycznie może być karny z dupy, ale takie są zasady i decyzja bardzo dobra. Jedyne co, to nie pamiętam jaka była odległość piłki do bramkarza, ale z tego co mi się wydaje to Neymar miał bliżej ????

nicolaus 140

nicolaus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
jeeeeeeeeest. PSG. sprawiedliwosci stało sie zadośc

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Musiałbym zobaczyć filmik, co do karnego dla Barcelony to w 100% słuszny. Tutaj nie ma żadnego znaczenia czy się poślizgnął i wpadł na niego przypadkiem, ma znaczenie, że nie miał szans dojść do piłki, a Neymar miał. Dla ludzi którzy mało się znają na zasadach piłki nożnej to faktycznie może być karny z dupy, ale takie są zasady i decyzja bardzo dobra. Jedyne co, to nie pamiętam jaka była odległość piłki do bramkarza, ale z tego co mi się wydaje to Neymar miał bliżej ????

Pytanie ino kto tu bardziej na kogo wpadł, bo to, że Neymar szukał dotyku, to chyba sam nie masz wątpliwości.

Status
Zamknięty.