>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [55]

Status
Zamknięty.
R 928

ranver

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Boston Celtics 3,50
lepiej wygladaja.
strasznie smierdzacy jest ten mecz od samego poczatku... znika z beta i sie pojawia kursy tez dziwnie sie wachaja . Golden jakies niewyrazne , malo skuteczne, nie wiem czy to jakas ustawka czy co ale h2h tez przemawia za Bostonem .

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
stingnwo +5 Punkty (Bardzo dobra ocena sytuacji.)
R 928

ranver

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Boston Celtics 3,50

lepiej wygladaja.

strasznie smierdzacy jest ten mecz od samego poczatku... znika z beta i sie pojawia kursy tez dziwnie sie wachaja . Golden jakies niewyrazne , malo skuteczne, nie wiem czy to jakas ustawka czy co ale h2h tez przemawia za Bostonem .

✅

tyle strat ile Golden zrobilo w 4 kwarcie to oni nieraz nie robia w calym meczu ...

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
bzyku.hsf +11 Punkty
q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad ;)
Boston Celtics 3,50

lepiej wygladaja.

no dziwne że tak znikał z beta, do tego te straty... masakra ale dobrze że grałem wysoki under ???? (nie podałem na forum :razz: )

żeby nie było że gadka o dupie maryny to na noc tylko Spursy +189,5 po 1,47 do dubelka jakiegoś ;)

✅ 114+104=218 :cool:

wsc 3,8K

wsc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
starych Klejkut
Liga Mistrzow : Barcelona-1.5 kurs @2.5 + Dortmund awans @1.75 daje nam ako 4.38 kursy z STS.
Do zobaczenia wieczorem , powodzonka

Tego chyba nikt sie nie spodziewał ze stanu 3:1 byłem pewny awansu PSG, ale jednak Messi to Messi

ako izzi ✅✅

mefiuu 2,8K

mefiuu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Turek
Tego chyba nikt sie nie spodziewał ze stanu 3:1 byłem pewny awansu PSG, ale jednak Messi to Messi

ako izzi ✅✅

Akurat Leo w tym meczu zbyt wiele nie pomógł, zwłaszcza w drugiej połowie. Cała druga połowa od stanu 3:1 to koncert jednego artysty - Neymara. To on najpierw strzelił z rzutu wolnego, później wytrzymał obciążenie psychiczne jakim niewątpliwie był rzut karny, z którym Messi sobie nie poradził, bo dlaczego miał by oddać jedenastkę Neymarowi. No i to wspaniałe podanie w ostatniej minucie mecze do Sergiego Roberto.

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja powiem jedno: miała byc największa remontada w historii, a wyszla największa &quot;przekretada&quot; ????

maly_ze 48

maly_ze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kurcze zawsze gdy Barca wygrywa to zawsze ale to zawsze tylko dzięki sędziom, no żenujące to jest, serio nie jestem kibicem żadnej drużyny, ale nie mogę tego płaczu czytać

wisla9110 783

wisla9110

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Ja powiem jedno: miała byc największa remontada w historii, a wyszla największa &quot;przekretada&quot; ????

A co też 10k wlozyles na darmowa stówkę za awans PSG ???? ?

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A co też 10k wlozyles na darmowa stówkę za awans PSG ???? ?

A co, dla Ciebie awans PSG byl tak samo pewny jak Bayernu? Chyba nie wiesz do kogo piszesz chlopcze. :]

Status
Zamknięty.