>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [55]

Status
Zamknięty.
pasek 879

pasek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Może dlatego, że mają o rundę szybciej ;p przegrali kolejną rundę i mają eco więc zaraz będzie 13-9

Nie mają, przyglądam się na scorebocie, więc jestem +/- tak jak oni, stream na youtube jest pół rundy w tył

B 91

brajan82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tak, a nie czasem z kursem 500? z tego co śledziłem to z 8 było do złapania przy 5-1
Czy mam ci podkreślić słowo CHYBA w mojej wypowiedzi. Nie wiem co to był za rynek, bo skupiłem sie na tym o6.5 ale cos na barce było zawieszane o takim zdaje sie kursie.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Niewiele się pomyliłem ze scenariuszem na mecz Barcelony. Sędzia jednak dał 2 karne, a nie 1 no i czerwonej nie było. Ale dawno nie widziałem aż takiego popisu aktorskich umiejętności neymara i suareza. No cóż, jak dla mnie dzisiaj akurat sędzia może nie wypatrzył wynik bo Barcelona była dużo lepsza, ale wypatrzył awans.

pasek 879

pasek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Pasha wyclutchował 2v5 z TaZem i 1v1 vs. Kjaerbye ????
i teraz full reset, gg...

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Japierdole teraz patrze w studiu na kontrowersje, ale wydrukowany mecz barcelony

tobias 359

tobias

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Niewiele się pomyliłem ze scenariuszem na mecz Barcelony. Sędzia jednak dał 2 karne, a nie 1 no i czerwonej nie było. Ale dawno nie widziałem aż takiego popisu aktorskich umiejętności neymara i suareza. No cóż, jak dla mnie dzisiaj akurat sędzia może nie wypatrzył wynik bo Barcelona była dużo lepsza, ale wypatrzył awans.

Powtórka ze Stamford Bridge, drugi karny podykotowany po padolino Suareza.

tsafack 243

tsafack

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z przyszlosci - znam wyniki/PLOCK

wypaczyl nie wypatrzyl. bez zlosliwosci

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Następny... Pierwszy karny ewidentny, drugiego dokładnie nie widziałem, Suarez coś od siebie pewnie dodał ale po jednej powtórzę stwierdzam że karny był w tej sytuacji.

T 189

teesbor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
gdyby ktos dysponowal dobrym skrotem z meczy barcy prosze tu wrzucic
place reputka ????

Status
Zamknięty.