Może dlatego, że mają o rundę szybciej ;p przegrali kolejną rundę i mają eco więc zaraz będzie 13-9
Nie mają, przyglądam się na scorebocie, więc jestem +/- tak jak oni, stream na youtube jest pół rundy w tył
Może dlatego, że mają o rundę szybciej ;p przegrali kolejną rundę i mają eco więc zaraz będzie 13-9
Czy mam ci podkreślić słowo CHYBA w mojej wypowiedzi. Nie wiem co to był za rynek, bo skupiłem sie na tym o6.5 ale cos na barce było zawieszane o takim zdaje sie kursie.tak, a nie czasem z kursem 500? z tego co śledziłem to z 8 było do złapania przy 5-1
Pasha wyclutchował 2v5 z TaZem i 1v1 vs. Kjaerbye ????
i teraz full reset, gg...
Niewiele się pomyliłem ze scenariuszem na mecz Barcelony. Sędzia jednak dał 2 karne, a nie 1 no i czerwonej nie było. Ale dawno nie widziałem aż takiego popisu aktorskich umiejętności neymara i suareza. No cóż, jak dla mnie dzisiaj akurat sędzia może nie wypatrzył wynik bo Barcelona była dużo lepsza, ale wypatrzył awans.
Niewiele się pomyliłem ze scenariuszem na mecz Barcelony. Sędzia jednak dał 2 karne, a nie 1 no i czerwonej nie było. Ale dawno nie widziałem aż takiego popisu aktorskich umiejętności neymara i suareza. No cóż, jak dla mnie dzisiaj akurat sędzia może nie wypatrzył wynik bo Barcelona była dużo lepsza, ale wypatrzył awans.
13-15, chyba eco Astralis teraz, OT albo lose