56 minuta, 12:10, elegancko xD.2 połowa - Kto pierwszy 12 - Guangdong - 1.75 - Bet365 ???? .
56 minuta, 12:10, elegancko xD.2 połowa - Kto pierwszy 12 - Guangdong - 1.75 - Bet365 ???? .
Jak dla mnie kosz - Indonezja i Filipiny mega value, co tam się dzieje, przechodzi ludzkie pojęcie, tyle, że trzeba grać live, bo wyniki się zmieniają jak na ruletce ???? . Każdy dobry w czymś innym, tylko trzeba siedzieć i oglądać te "badziewia" xD.Panowie bez spiny dodam na początku, ale mam pytanie. Na jakiej podstawie dobieracie te typy które się pojawiają rano. Bo ligi mocno egzotyczne, typy jak z karabinu a skuteczność jak przy parzyste/nieparzyste. Ktoś faktycznie to oglada ? Analizuje ?
Ja zdaje sobie sprawe że to najszybszy sposób na nabicie reputy, ale jak się prześledzi to uważnie to zarobic coś na tym graniczy z cudem.
Dobry typer i w wigilię znajdzie bety ????Panowie bez spiny dodam na początku, ale mam pytanie. Na jakiej podstawie dobieracie te typy które się pojawiają rano. Bo ligi mocno egzotyczne, typy jak z karabinu a skuteczność jak przy parzyste/nieparzyste. Ktoś faktycznie to oglada ? Analizuje ?
Ja zdaje sobie sprawe że to najszybszy sposób na nabicie reputy, ale jak się prześledzi to uważnie to zarobic coś na tym graniczy z cudem.
Panowie bez spiny dodam na początku, ale mam pytanie. Na jakiej podstawie dobieracie te typy które się pojawiają rano. Bo ligi mocno egzotyczne, typy jak z karabinu a skuteczność jak przy parzyste/nieparzyste. Ktoś faktycznie to oglada ? Analizuje ?
Swego czasu w Wigilię to tu się sypały kwiatki z tureckiej siatkówki juniorów ???? to chyba był najlepszy dzień w mojej "karierze". Niedawno nawet ktoś wspominał jak ze 100 zrobił w kilka chwil 9800 ????Dobry typer i w wigilię znajdzie bety
To zamiast barszczu był chyba kawior kox i kur** miłe panie* ????Swego czasu w Wigilię to tu się sypały kwiatki z tureckiej siatkówki juniorów ???? to chyba był najlepszy dzień w mojej "karierze". Niedawno nawet ktoś wspominał jak ze 100 zrobił w kilka chwil 9800 ????
Live overów nie ma co zamykać bo dają grosze a w 25%~ przypadkach właśnie pada gol w końcówce.
Też pamiętam te ZŁOTE handicapy xD.Swego czasu w Wigilię to tu się sypały kwiatki z tureckiej siatkówki juniorów ???? to chyba był najlepszy dzień w mojej "karierze". Niedawno nawet ktoś wspominał jak ze 100 zrobił w kilka chwil 9800 ????
Swego czasu w Wigilię to tu się sypały kwiatki z tureckiej siatkówki juniorów ???? to chyba był najlepszy dzień w mojej "karierze". Niedawno nawet ktoś wspominał jak ze 100 zrobił w kilka chwil 9800 ????
Tam dobrze szło na +12 w secie na zmianę ???? najpierw jedne później drugie ???? takie czasy już chyba nie wrócą...Też pamiętam te ZŁOTE handicapy xD.