Pany ile teraz wynosi prowizja za wypłatę z bankomatu ze skrilla? Bo coś tam się zmieniło/ miało zmienić?
MAS Fes v Gagnoa
over 4.5
1.80 Bet365
taka przewaga i od 40minut brak gola ;s
Od 16:00 gram z Tobą wszystkie typy, które tu podajesz, jestem 63 grosze do przodu przy stawce 20zł/typ ????
Dzięki!
co niektórzy są tu idiotami czy po prostu są niedorozwinięci? inaczej tego nie można nazwać...
zakład 'gol do 40:00' a bramka wpada w 39:59 i pytają czy zakład wygrany/przegrany ???? ???? ????
rozliczą jako przegrany? to pisać na czacie i się kłócić o sprawiedliwość.
na stronie uefa jest błąd, bo gol padł w 40' a nie w 41' (może poprawią)
Siemandero Wszystkim! Jak dzien i wieczor?
Jeśli to do mnie, a pewnie tak, to nie pytałem czy wygrany lub przegrany. Zapytałem jedynie kiedy padła bramka zdaniem reszty, tyle, także nie wiem po co sztuczna spina ????
Od 16:00 gram z Tobą wszystkie typy, które tu podajesz, jestem 63 grosze do przodu przy stawce 20zł/typ ????
Dzięki!
Troche ironicznie to zabrzmialo.
Patrzac na tego "uzytkownika",a raczej na jego reputacje to wydaje sie,ze "czesc" typerow uszczesliwil.
Jednak ja zauwazylem,ze duzo osob by tylko chcialo brac typy za free i jedynie wygrywac a tak w bukmacherce nie ma.
A jesli juz podany typ wejdzie to zero wdziecznosci,jednak jesli typ nie wejdzie to wtedy pretensje.
Wszyscy jestesmy tutaj w jednym celu - zeby wygrywac,ale zawsze sie nie da,tak wiec szanujmy siebie nawazjem i doceniajmy checi typerow,ktorzy dziela sie swoimi typami,czesto bardzo dobrymi.