>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
Lille z tymi drugimi w pucharze, ten mecz był ustawiony. Byłem pewny że to się skończy 1:1

otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
Niemożliwe,że można się tak zachowywać w 90 minucie meczu, tak nieodpowiedzialnie każdy z nich kopał tą piłkę jak by tylko chciał tej dogrywki. Oglądałem od 80 minuty i śmierdziało mi tym golem w ostatnich minutach i pach jest :p Lille wygrywa tamci zadowoleni, ludzie zarobieni. Eh masakra

otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
To niezła ustawka ziomek

nie chodziło mi o fakt ze pre wiedzialem ze bedzie 1;1 czy cokolwiek, po prostu oglądając od 80 minuty to było widać, że Lille zaraz da im strzelić,po prostu czasem takie rzeczy widać jak masz 90 min możesz podać do boku, cokolwiek a on podaje wprost do przeciwnika, dla mnie osobiście skandal no ale to tylko Puchar :p

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
sędzia w Sevilli to chyba z b klasy, bo nic nie ogarnia

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie chodziło mi o fakt ze pre wiedzialem ze bedzie 1;1 czy cokolwiek, po prostu oglądając od 80 minuty to było widać, że Lille zaraz da im strzelić,po prostu czasem takie rzeczy widać jak masz 90 min możesz podać do boku, cokolwiek a on podaje wprost do przeciwnika, dla mnie osobiście skandal no ale to tylko Puchar :p
Ale pierwsze koleś pisałeś, że ustawka na remis. A remisu ni ma. Inna sprawa czy tam było czysto, bo Monaco ostatnio też w pucharze wałek odrąbało.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad ;)
Niemożliwe,że można się tak zachowywać w 90 minucie meczu, tak nieodpowiedzialnie każdy z nich kopał tą piłkę jak by tylko chciał tej dogrywki. Oglądałem od 80 minuty i śmierdziało mi tym golem w ostatnich minutach i pach jest :p Lille wygrywa tamci zadowoleni, ludzie zarobieni. Eh masakra

mogłeś to zagrać za dom jak co niektórzy tutaj, też byś był zarobiony ;)

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan

Ziomson ale było 2:1 ????

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Video challenge mnie wydymał w Alkmaar ???? 1-0 w doliczonym i sędzia cofnął decyzję po powtórce.

otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
Dobra nie ma co ciągnąć tematu, mi chodziło tylko o tą bramkę na 1:1 w 90+ minucie przy której moim zdaniem Lille pomagało od kilku dobrych minut specjalnie gospodarzom :p

boleslaw 336

boleslaw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wie ktoś od kiedy wisi Walkower Johnsona z Cilicem na flashscore?

Status
Zamknięty.