>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
mat95tw 129

mat95tw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Tak z cieekawości, jakie argumenty za tym przemawiają? Dla mnie może się skończyć nawet 0-0 do przerwy

po 1 ostatnio w 1 pol meczach Realu regularnie pada chodz 1 bramka
po 2 intuicja

hayto 631

hayto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Panowie jak uważacie. Pograłem, że w turnieju ATP Delray Beach wygra gość z górnej połówki drabinki po kursie 1.53 za 1k. Uważałem to za mocny typ, bo w górnej połówce byli Del Potro, Querrey i Raonić... Do finału doszli Raonic i Sock. Mimo to nadal uważałem, że zdecydowanym faworytem jest Milos. Niestety oddał mecz walkowerem, bet365 rozliczył mi zakład jako przegrany jakoby tytuł zgarnął gość z drugiej połówki drabinki. Uważacie to za fair ?? Wgl nie dopuszczałem myśli, że Raonić przegra, a tu leszcz sie wycofał i jestem ładnie w plecak. Co o tym sądzicie ? Bo jakby nie było tytuł nie był rozegrany drogą sportową.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
aali +1 Punkty
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
za 20 min meczyk Bucks vs Suns, ostatni typ na noc.
@Down Under 224.5 po 1.91 w unibecie.

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zaraz im coś wciśnie Villareal.

domell 454

domell

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
po 1 ostatnio w 1 pol meczach Realu regularnie pada chodz 1 bramka
po 2 intuicja
Ostatnio nie grali z najlepsza defensywa ligi. Porownywanie Valenci, Espanyolu czy Osasuny do Villarrealu mija sie z celem. To tak jakbys porownywal styl Mourinho do Guardioli.

szef-elity 4K

szef-elity

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
OPOCZNO FABRYCZNE
Panowie jak uważacie. Pograłem, że w turnieju ATP Delray Beach wygra gość z górnej połówki drabinki po kursie 1.53 za 1k. Uważałem to za mocny typ, bo w górnej połówce byli Del Potro, Querrey i Raonić... Do finału doszli Raonic i Sock. Mimo to nadal uważałem, że zdecydowanym faworytem jest Milos. Niestety oddał mecz walkowerem, bet365 rozliczył mi zakład jako przegrany jakoby tytuł zgarnął gość z drugiej połówki drabinki. Uważacie to za fair ?? Wgl nie dopuszczałem myśli, że Raonić przegra, a tu leszcz sie wycofał i jestem ładnie w plecak. Co o tym sądzicie ? Bo jakby nie było tytuł nie był rozegrany drogą sportową.

chcesz wygrać na tenisie ? nie graj tenisa :cool:

PSG już 2-0, w meczu Realu szybie tempo i sporo okazji.

A 97

analyst

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jaki jest aktualny adres email do Skrill żeby zgłosić brak wypłaty z bankomatu a saldo zostało odjęte ?

Status
Zamknięty.