>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sylwestrowo
Raon pięknie fixowal Tutaj na rosyjskim hardzie. Jemu na takich turniejach zależy jak na wczorajszym deszczu. Z zasady się czegoś takiego nie gra. Tam w Moskwie ewidentnie wstrzymywal rękę i bardziej zależało mu na przegranej, jak na końcowym zwycięstwie, co nie oznacza, że dziś odpuści Finał, bo coś w końcu wygrać trzeba ;) Jak grać coś w tym meczu, to tylko gemy/zwyciestwo Socka, albo odpuścić! Tsonga @ 1.40 na francuskiej ziemi, dodatkowo z inną żabką? ponownie ????nie!

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hawks (kosz)to biora...ja [email protected] za stala stawke.

89:77...⛔ ⛔ ⛔ wielka szkoda, juz bylo 2 pkt 69:71 i sie zatrzymali. Juz po serii niestety, komentator mowil ze 18 na 19 finalow w australii, ktokolwiek wygrywa 1szy mecz wygrywa cala serie bodajze.

krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
kręcę w bwin, muszę zrobić obrót w automatach, ale nie idzie zagrać, bo podobno mam otwartą grę (której nie mam) jest to w stanie ktoś wyjaśnić?

pasek 879

pasek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
kręcę w bwin, muszę zrobić obrót w automatach, ale nie idzie zagrać, bo podobno mam otwartą grę (której nie mam) jest to w stanie ktoś wyjaśnić?

Wyczyść ciastka

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
krzysiu +10 Punkty (Buk zapłać, dla Ciebie, jednego z najdłużej trwających tu użytkowników, mam na myśli staż ;) pozdrawiam z Holandii)
radocesc 682

radocesc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
KLB
Witam, kupował ktoś dostęp na ipla.tv? Dokonałem płatności, przyszło mi potwierdzenie płatności i potwierdzenie zakupu z umową z cyfrowego polsatu, ale kodu dostępu ani widu ani słychu?

karciarz 16,2K

karciarz

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Twin Lagoon
Witam, kupował ktoś dostęp na ipla.tv? Dokonałem płatności, przyszło mi potwierdzenie płatności i potwierdzenie zakupu z umową z cyfrowego polsatu, ale kodu dostępu ani widu ani słychu?

Mógłbyś z tym pytaniem udać się gdzie indziej? Dziękuję.

kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I tak się kończy walki. To samo co kopciuch robił wczoraj Zimnoch, tylko na tym drugim to się nie zemściło. Masz gościa jak na talerzu to Oni w tym momencie przypominają sobie o taktyce i zwalniają. Breazeale pokazał w 5 rundzie jak się to robi.

cuadrado12 2K

cuadrado12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiadomo kiedy Istomin zaczyna? Jak to tam wygląda?

czaro82 9,8K

czaro82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
... można spróbować pograć over bramkowy w 3 meczu play-off Bary Astana - Traktor Czeljabińsk kursy na over 4.5 około 1.75
na chwile obecna stan rywalizacji po 1:1 a w dotychczasowych spotkaniach pokryty aż w 80% osobiście polecam ;)

pato210 2K

pato210

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Karabukspor - Genclerbirligi Over 0,5 HT @ 2,10 Bet365
Polecam !

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
szpil +6 Punkty (turki dały zarobić, dzięki!)
basketm +1 Punkty
mawm +1 Punkty
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ginebra wygra 2 kwarte @ 2.55
po trojce spadlo na 1.7, jak bedzie 2+ to mozna grac jqk ktos sie spoznil

arzoo 63

arzoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
28:20...✅ ✅ ✅ ladnie ich pocisneli ????

Zagrałem w betsafe na 2, po kursie 1.80. Patrzę w historii kuponów, faktycznie kupon zagrany na 2, ale zmieniona kolejność drużyn i kurs 2.10 na San Miguel postawione.. Ktoś wie czy mogę się jakoś od tego odwołać? Przecież to zwykłe oszustwo..

kubarks 2,2K

kubarks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Heh, czekać aż urośnie +1.80 na Espanyol, wyjdź do kuchni i gol Caicedo ????

Status
Zamknięty.