>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w Hanoverze over 4,5 @2,75

Też polecam, w ostatnich minutach nawet Arminia coś przycisnęła i zaczęła wychodzić z kontrami, także nawet oni mogą coś strzelić ;)

M 272

mientosek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najbardziej żałośni są ludzie, którzy narzekają na innych jak nie wejdzie jakiś typ. Po pierwsze nikt nie każe Wam tego grać. Sami oglądajcie i zdobądźcie wiedzę, żeby może wymyślić coś swojego. A po drugie bawi mnie to jak widzę tu samych gości, którzy sądząc po tekstach mają 100% skuteczności i na koncie miliony :grin: Szkoda, że ja tak nie mam.

R 94

ronniebarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Skadinad
Mam gleboko w tylku wasze denne zdanie na ten temat, a kazania to sobie w domu dla psa robcie, jak macie mi tutaj tak pierd.. .

raczykk 1,5K

raczykk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Hannover first to 7 corners
@2.37

Obecnie mają 5 rożnych. Grają u siebie, dominują, 15 minut do końca. Myślę, że jeśli myślą o zwycięstwie powinni ogarnąć.

Kolejny dziś raz stanęli na 6... Poza tym Hannover kalectwo w końcówce, że szkoda gadać ????

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
over 4.5 w Hannoverze @1.83 i Hannover gol przed 70 @2.10
lets go :cool:

over na minus, gol Hannoveru na plus. Gdyby Hannover miał pół takiej akcji jakie zrobiła Arminia to na pewno wygraliby ten mecz ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam gleboko w tylku wasze denne zdanie na ten temat, a kazania to sobie w domu dla psa robcie, jak macie mi tutaj tak pierd.. .

To w takim razie wypad stąd i idź sobie wylewać żale gdzie indziej. Najlepiej w wiadomości prywatnej bo wujaszek Roger znowu podał przegrany zakład. Jak jesteś zbyt ułomny, aby stawiać samemu to chociaż nie miej pretensji do nikogo kto Ci typ podał. Jak wejdzie to będziesz tą osobę po tyłku całował

R 94

ronniebarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Skadinad
To w takim razie wypad stąd i idź sobie wylewać żale gdzie indziej. Najlepiej w wiadomości prywatnej bo wujaszek Roger znowu podał przegrany zakład. Jak jesteś zbyt ułomny, aby stawiać samemu to chociaż nie miej pretensji do nikogo kto Ci typ podał. Jak wejdzie to będziesz tą osobę po tyłku całował

Jeszcze czaplo chcesz cos powiedziec?

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze czaplo chcesz cos powiedziec?

Już starczy, z gównem się za długo nie dyskutuje. Idź do mamusi niech Ci tyłek podetrze bo samemu to przecież zbyt duże wyzwanie ;)

Status
Zamknięty.