>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
domell 454

domell

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Taaak, sędziowanie w Hiszpanii wraca na swój poziom.... gdzie tu była ręka??!??!?!?
Uzasadnione pretensje piłkarzy i trenera Villarealu. Kpina ten karny.
Fan Barcy?

Rece w gorze i ma nie byc karnego?

ariakis 328

ariakis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Fan Barcy?
Rece w gorze i ma nie byc karnego?
Nie zgodze sie, jak dla mnie karnego nie powinno byc. Reka byla ale pilka nie leciala juz w swiatlo bramki, poza tym przedtem odbila sie od drugiego zawodnika Villarreal.

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie zgodze sie, jak dla mnie karnego nie powinno byc. Reka byla ale pilka nie leciala juz w swiatlo bramki, poza tym przedtem odbila sie od drugiego zawodnika Villarreal.

Daj się wypowiedzieć fanom realu, dla nich każda reka i każde dotknięcie ich filigranowych zawodników to karny.

szef-elity 4K

szef-elity

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
OPOCZNO FABRYCZNE
Skąd taka linia w meczu Suns na kwarty jak oni śpią na parkiecie i nawet 50 pkt nie mogą rzucić a bet dał 57,5 ?

M 493

milo93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Takie typy jak Busta to się nadają nigdy w życiu gość nie przejdzie 4 rundy szlema ????

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Phoenix do przerwy tylko 6 rzutów oddanych za &quot;trzy&quot;? Dziwne trochę.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Suns 47:42 Bucks... 89...135 do underka ???? 67 na kwarte ???? Jeszcze sie okaze ze 188Bet z linia 189 mial racje lol

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
rodd +7 Punkty
krotarth +1 Punkty
maq1980 +3 Punkty
ariakis 328

ariakis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Daj się wypowiedzieć fanom realu, dla nich każda reka i każde dotknięcie ich filigranowych zawodników to karny.

nie od dzisiaj wiadomo ze sedziowie w Hiszpanii &quot;przypadkiem&quot; graja na korzysc Realu, ale oczywiscie oni jako kontrargument podadza mecz Barcy z Chelsea ktory byl wieki temu :cool:

domell 454

domell

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie leciala w swiatlo bramki - dlatego obylo sie bez kartki. Gdyby leciala to czerwo murowane.

Owszem odbila sie przypadkowo, gdyby mial ja ulozona naturalnie to nic by sie nie stalo. Rece w gorze juz byly?

Status
Zamknięty.