>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
pasek 879

pasek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
I kto czeka na dogrywkę? Soton? :browar565:

Nie, po prostu twierdzę, że takie argumentowanie nie jest głupie, bo łatwo można wyciągnąć wnioski. Odnoszę się do argumentu, nie do tego konkretnie meczu.

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
Co zrobił Ibra w tej akcji to nie mam pytań ;) zaczął atak, dał rozegrać drużynie i wrócił na nominalną pozycję i ukuł ;)

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W 1 połowie meczu na Łazienkowskiej pokazali Vrdoljaka na trybunach. Obok niego siedzial taki koleś w kapturze. Mam swój typ odnośnie tego kto to mógł być, ale chciałbym się upewnić. Jak ktos zwrócił uwagę to niech napisze &quot;swój typ&quot; ;)

wsc 3,8K

wsc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
starych Klejkut
W 1 połowie meczu na Łazienkowskiej pokazali Vrdoljaka na trybunach. Obok niego siedzial taki koleś w kapturze. Mam swój typ odnośnie tego kto to mógł być, ale chciałbym się upewnić. Jak ktos zwrócił uwagę to niech napisze &quot;swój typ&quot; ;)

Chodzi Ci tego w czapce i kapturze?

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Pick Szeged +2.5 bramki 1.8 będzie horror jeszcze

domell 454

domell

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie, po prostu twierdzę, że takie argumentowanie nie jest głupie, bo łatwo można wyciągnąć wnioski. Odnoszę się do argumentu, nie do tego konkretnie meczu.
To że ktoś się broni w danej chwili / fragmencie gry / okresie, nie oznacza że nie chce wygrać. Po prostu obrali inna drogę do zwycięstwa niż ultra ofensywne.

konradinho2 0

konradinho2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Sebastian Fabijański ;)

Status
Zamknięty.