>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Detroit
Czemu Hibino nie miałaby znowu pokonać naszej Madzi? ja próbuję z nudów @2.50 mikrostawka, bo baby ????

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gdzie jest ten gość co miał dziś włożyć 10k na Bayern żeby wyciągnać 100 zł ???? ? Pewno już gacie zmienia ????

Sorry, ze dopiero teraz pisze, ale caly mecz siedzialem obsrany ze strachu, ze nie wejdzie. Bylo blisko wtopy, zacięty mecz. Uuuffff ledwo siadło ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sorry, ze dopiero teraz pisze, ale caly mecz siedzialem obsrany ze strachu, ze nie wejdzie. Bylo blisko wtopy, zacięty mecz. Uuuffff ledwo siadło ????

a rozliczyles? ???? Police in Action!

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a rozliczyles? ???? Police in Action!

Nie musiałem, gdyż nie podalem tego typu zgodnie z obowiązującym regulaminem w tym temacie (chodzi o zapis). Gdybym podał, z pewnością bym rozliczyl, bez względu na wynik, ponieważ jestem człowiekiem honoru :cool:

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rosol to się juz tak stoczyl, ze z Copilem jest grubym dogiem? Kilka lat wstecz to byłaby piekna promocja ????

avdm20 324

avdm20

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Arthur Ashe Stadium
Co za losowanie IW ???? matko jedyna
Nadal, Federer, Kyrgios, Zverev, Del Potro, Djokovic ALL in same quarter of #BNPPO17 draw

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co za losowanie IW ???? matko jedyna

Nadal, Federer, Kyrgios, Zverev, Del Potro, Djokovic ALL in same quarter of #BNPPO17 draw

No to Murek zagra z którymś z nich w finale.

avdm20 324

avdm20

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Arthur Ashe Stadium
No to Murek zagra z którymś z nich w finale.
Zobaczymy jak bedzie w Miami, bo ja tu wyczuwam spisek przeciw Djokerowi ????
Acapulco, teraz tutaj...
Kostova ze Schiavone to pewnie nawet overa nie pokryly. Az mi sie przypomina mecz DC Goffin - Edmund.

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zobaczymy jak bedzie w Miami, bo ja tu wyczuwam spisek przeciw Djokerowi ????

Acapulco, teraz tutaj...

Djoko jest bardzo daleko od &quot;przyzwoitej&quot; formy (juz nawet nie pisze &quot;optymalnej&quot;, bo mam coraz więcej wątpliwości czy kiedykolwiek jeszcze w takiej będzie). Jak oglądałem jego mecze w Acapulco to oczy mi krwawily. To co gra teraz, a to do czego wszystkich przyzwyczaił to lata świetlne...

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Djoko jest bardzo daleko od &quot;przyzwoitej&quot; formy (juz nawet nie pisze &quot;optymalnej&quot;, bo mam coraz więcej wątpliwości czy kiedykolwiek jeszcze w takiej będzie). Jak oglądałem jego mecze w Acapulco to oczy mi krwawily. To co gra teraz, a to do czego wszystkich przyzwyczaił to lata świetlne...

On zrobił imo za krótką przerwę między turniejami.
Wiem, że punkty same się nie odrobią ale jeżeli gość mówi o wypaleniu to tutaj trzeba sporo czasu na powrót.
Przedtem większość przeciwników przegrywała mecz już w szatni, a teraz jak patrzą co się z nim dzieje to chcą za wszelką cenę wygrać.

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
On zrobił imo za krótką przerwę między turniejami.
Wiem, że punkty same się nie odrobią ale jeżeli gość mówi o wypaleniu to tutaj trzeba sporo czasu na powrót.
Przedtem większość przeciwników przegrywała mecz już w szatni, a teraz jak patrzą co się z nim dzieje to chcą za wszelką cenę wygrać.

No ten dołek juz trwa dlugo. Ja osobiście bylem ciekaw jego wystepu na AO. Mialem nadzieje, ze kryzys jest przejściowy i na swój ulubiony turniej przygotuje się jak zawsze, no ale ni uja... Wtopa z Istominem chyba jeszcze go bardziej pogrążyła. Może się odbuduje, ale póki co slabo to wygląda.

Status
Zamknięty.