Gdzie jest ten gość co miał dziś włożyć 10k na Bayern żeby wyciągnać 100 zł ???? ? Pewno już gacie zmienia ????
Sorry, ze dopiero teraz pisze, ale caly mecz siedzialem obsrany ze strachu, ze nie wejdzie. Bylo blisko wtopy, zacięty mecz. Uuuffff ledwo siadło ????
a rozliczyles? ???? Police in Action!
Copil sie wznosi na wyzyny ????Rosol to się juz tak stoczyl, ze z Copilem jest grubym dogiem? Kilka lat wstecz to byłaby piekna promocja ????
Co za losowanie IW ???? matko jedyna
Nadal, Federer, Kyrgios, Zverev, Del Potro, Djokovic ALL in same quarter of #BNPPO17 draw
Zobaczymy jak bedzie w Miami, bo ja tu wyczuwam spisek przeciw Djokerowi ????No to Murek zagra z którymś z nich w finale.
Zobaczymy jak bedzie w Miami, bo ja tu wyczuwam spisek przeciw Djokerowi ????
Acapulco, teraz tutaj...
Djoko jest bardzo daleko od "przyzwoitej" formy (juz nawet nie pisze "optymalnej", bo mam coraz więcej wątpliwości czy kiedykolwiek jeszcze w takiej będzie). Jak oglądałem jego mecze w Acapulco to oczy mi krwawily. To co gra teraz, a to do czego wszystkich przyzwyczaił to lata świetlne...
On zrobił imo za krótką przerwę między turniejami.
Wiem, że punkty same się nie odrobią ale jeżeli gość mówi o wypaleniu to tutaj trzeba sporo czasu na powrót.
Przedtem większość przeciwników przegrywała mecz już w szatni, a teraz jak patrzą co się z nim dzieje to chcą za wszelką cenę wygrać.
Staszek @1,90
no nie ma opcji, zeby on z takim ogorkiem przegral
Stakhovsky
dokladam @2,25