A wygrywa Pogoń cymbale ? a BTTS jest z typów dnia, hazardzisto
typowy polaczek, komuś wejdzie to trzeba zazdroscic i sie doczepić. Pisalem tu o jakims typie na Pogoń? NIE. Mój jedyny typ to BTTS ktory jest w typach dnia. TU nic nie podawałem na żywo. Wiec jak bylem w dwie strony zabezpieczony ?No, ale sam pisałeś, że nie warto w stronę Pogoni, wskazując, że bramki raczej w tę stronę nie padną. Widzę, że im kibicujesz, więc pierwsza rada nie warto stawiać nic w meczach ulubieńców. Dobrze piszą, że byłeś zabezpieczon w dwie strony i jaki by wynik nie był, byś pewnie plus napisał. Jeżeli nie to przepraszam, ale sam byś chyba nie chciał, żeby ktoś rozliczał typy wg własnego uznania. To dla dobra wszystkich
W temacie typy na żywo rozliczamy typy które podaliśmy w tym temacie tj. na żywo, nie typy z innych działów. Do tego wszyscy powyżej mieli zastrzeżenia. Nikt tu nikomu nie zazdrości, a jedyną osobą która sieje ferment i zamieszanie jesteś ty. Proszę o zakończenie dyskusji w dziale i załatwić takie sprawy poprzez prywatne wiadomości. Każde kolejne prowokacje będą skutkowały ostrzeżeniami (tyczy się to wszystkich) . Pozdrawiamtypowy polaczek, komuś wejdzie to trzeba zazdroscic i sie doczepić. Pisalem tu o jakims typie na Pogoń? NIE. Mój jedyny typ to BTTS ktory jest w typach dnia. TU nic nie podawałem na żywo. Wiec jak bylem w dwie strony zabezpieczony ?
typowy polaczek, komuś wejdzie to trzeba zazdroscic i sie doczepić. Pisalem tu o jakims typie na Pogoń? NIE. Mój jedyny typ to BTTS ktory jest w typach dnia. TU nic nie podawałem na żywo. Wiec jak bylem w dwie strony zabezpieczony ?