>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A wygrywa Pogoń cymbale ? a BTTS jest z typów dnia, hazardzisto

No, ale sam pisałeś, że nie warto w stronę Pogoni, wskazując, że bramki raczej w tę stronę nie padną. Widzę, że im kibicujesz, więc pierwsza rada nie warto stawiać nic w meczach ulubieńców. Dobrze piszą, że byłeś zabezpieczon w dwie strony i jaki by wynik nie był, byś pewnie plus napisał. Jeżeli nie to przepraszam, ale sam byś chyba nie chciał, żeby ktoś rozliczał typy wg własnego uznania. To dla dobra wszystkich

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Pogoń ⛔
A szkoda, bo były okazje ???? Ale to mało ważne ????

portowiecmks 481

portowiecmks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
No, ale sam pisałeś, że nie warto w stronę Pogoni, wskazując, że bramki raczej w tę stronę nie padną. Widzę, że im kibicujesz, więc pierwsza rada nie warto stawiać nic w meczach ulubieńców. Dobrze piszą, że byłeś zabezpieczon w dwie strony i jaki by wynik nie był, byś pewnie plus napisał. Jeżeli nie to przepraszam, ale sam byś chyba nie chciał, żeby ktoś rozliczał typy wg własnego uznania. To dla dobra wszystkich
typowy polaczek, komuś wejdzie to trzeba zazdroscic i sie doczepić. Pisalem tu o jakims typie na Pogoń? NIE. Mój jedyny typ to BTTS ktory jest w typach dnia. TU nic nie podawałem na żywo. Wiec jak bylem w dwie strony zabezpieczony ?

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
typowy polaczek, komuś wejdzie to trzeba zazdroscic i sie doczepić. Pisalem tu o jakims typie na Pogoń? NIE. Mój jedyny typ to BTTS ktory jest w typach dnia. TU nic nie podawałem na żywo. Wiec jak bylem w dwie strony zabezpieczony ?
W temacie typy na żywo rozliczamy typy które podaliśmy w tym temacie tj. na żywo, nie typy z innych działów. Do tego wszyscy powyżej mieli zastrzeżenia. Nikt tu nikomu nie zazdrości, a jedyną osobą która sieje ferment i zamieszanie jesteś ty. Proszę o zakończenie dyskusji w dziale i załatwić takie sprawy poprzez prywatne wiadomości. Każde kolejne prowokacje będą skutkowały ostrzeżeniami (tyczy się to wszystkich) . Pozdrawiam

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock

????
Chelsea nie wygra
@2.35

bbadii 1,3K

bbadii

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opoczno
Jak to w stsie jest skoro mecz gambit rogue został przełożony i dziś nie grają? Rozlicza bez tego zakładu ako czy muszę czekać?

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Go AHead Eagles - RKC Waalwijk over 4,5 @ 3,00

babunia 316

babunia

Użytkownik
Reaction score