>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
lucaspl 195

lucaspl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mazowieckie
Mam pytanko, czy jak ktoś założy konto na swoje nazwisko ale będzie się logował z tego samego komputera co wcześniej ktoś inny z kontem zablokowanym to istnieje jakieś ryzyko blokady tego konta?

agresornik 50

agresornik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanko, czy jak ktoś założy konto na swoje nazwisko ale będzie się logował z tego samego komputera co wcześniej ktoś inny z kontem zablokowanym to istnieje jakieś ryzyko blokady tego konta?

jaki buk ?

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wyczyść wszystkie dane przeglądarki (ciasteczka, pamięć podręczna itp), a tak to nie powinno być problemu.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
dlaczego Linette nie bierze czelendżu tylko kłóci się z sędzią?

cheetos00710 191

cheetos00710

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Kolega zakładał konto na danę dziewczyny (nie pamiętam jaki buk) to zadzwonili na jej numer i pytali się czy to na pewno jej konto a nie tego kolegi. Rejestrował się z tego samego laptopa:grin:

K 77

koshinhoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Co sądzicie o Nadal - Cilic? Dobrze wyglada jego gra? W sumie nie widzialem, a Cilic jak to Cilic, przestoje ma.
Poszedlbym w jakies 2-0 w nadala.

Status
Zamknięty.