>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
K 77

koshinhoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
To sie bet popisał dziś na typy z siatkówki pań lm, police linia pktowa jak u mezczyzn, handicapow na zurich-krasnodar ani fenerbache-st raphael nie ma...

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kolejny typ, kolejny bogacz:p juz sie przekonalismy na over 2.5 na lyngby czy jakos tak ????

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szafa gra, starczy tego Willem ???? Do końca tygodnia będę Ci verno reputy wbijał ????

rafauuu7 162

rafauuu7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Vasas SC - Dorogi FC
over 4.5 @1.83
Vasas 5 gol @2.20

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
✅✅
5gol @1.70~
6gol @1.70~
7gol @1.70~
8gol @1.61 i 2.00
Willem -3 @3.10

5/5 MECZ CYRK $$$$$$✅✅✅:cool:

Kurde nie chce wyjść na policjanta, ale znowu zapomniales rozliczyć nocnego NHL podawanego tutaj? No kurde no, trzymajmy sie jakichś zasad panowie... Albo rozliczamy wszystko, albo dajmy sobie spokój i napiszmy wprost, ze rozliczamy tylko plusiki. Mnie takie cos razi po oczach. Wiem, wiem, zaraz napiszesz, ze poszedłeś spać juz... ;)

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kurde nie chce wyjść na policjanta, ale znowu zapomniales rozliczyć nocnego NHL podawanego tutaj? No kurde no, trzymajmy sie jakichś zasad panowie... Albo rozliczamy wszystko, albo dajmy sobie spokój i napiszmy wprost, ze rozliczamy tylko plusiki. Mnie takie cos razi po oczach. Wiem, wiem, zaraz napiszesz, ze poszedłeś spać juz... ;)

od dzis jestes policjantem:p

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan

POLICJANT! Tak serio rozliczam wszystko, czasem może się coś zdarzyć ale nie przesadzajmy &quot;poszedłem spać&quot; i nie mam zamiaru szukać 10stron swojego postu a w swoim temacie rozliczyłem te NHL normalnie, rozumiem też nie lubię jak ktoś nie rozliczy minusa ale dużo typów tu podaję i praktycznie wszystko rozliczam lecz czasem coś się przeoczy także jak mówiłem, nie przesadzajmy...

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kowalmk +1 Punkty
5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
POLICJANT! Tak serio rozliczam wszystko, czasem może się coś zdarzyć ale nie przesadzajmy &quot;poszedłem spać&quot; i nie mam zamiaru szukać 10stron swojego postu a w swoim temacie rozliczyłem te NHL normalnie, rozumiem też nie lubię jak ktoś nie rozliczy minusa ale dużo typów tu podaję i praktycznie wszystko rozliczam lecz czasem coś się przeoczy także jak mówiłem, nie przesadzajmy...

Dziwnym trafem nigdy nikt o plusach nie zapomina. A róbta co chceta...

Czekam na jeszcze jednego ancymonka hehe.

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
Dziwnym trafem nigdy nikt o plusach nie zapomina. A róbta co chceta...

Czekam na jeszcze jednej ancymonka hehe.

Tu się mylisz bo jeśli podawałem w nocy NHL i poszedłem spać a był plus to rozliczałem tylko u siebie w temacie, tutaj tego nie szukałem, jak chcesz możesz za mnie rozliczać jak tak Cię to boli.
Pozdro

Status
Zamknięty.