Willem -8 @3.10 Bet365 spróbuję ????
5gol @1.70~
6gol @1.70~
7gol @1.70~
8gol @1.61 i 2.00
Willem -3 @3.10
5/5 MECZ CYRK $$$$$$![]()
Kurde nie chce wyjść na policjanta, ale znowu zapomniales rozliczyć nocnego NHL podawanego tutaj? No kurde no, trzymajmy sie jakichś zasad panowie... Albo rozliczamy wszystko, albo dajmy sobie spokój i napiszmy wprost, ze rozliczamy tylko plusiki. Mnie takie cos razi po oczach. Wiem, wiem, zaraz napiszesz, ze poszedłeś spać juz...![]()
Kurde nie chce wyjść na policjanta, ale znowu zapomniales rozliczyć nocnego NHL podawanego tutaj? No kurde no, trzymajmy sie jakichś zasad panowie... Albo rozliczamy wszystko, albo dajmy sobie spokój i napiszmy wprost, ze rozliczamy tylko plusiki. Mnie takie cos razi po oczach. Wiem, wiem, zaraz napiszesz, ze poszedłeś spać juz...![]()
POLICJANT! Tak serio rozliczam wszystko, czasem może się coś zdarzyć ale nie przesadzajmy "poszedłem spać" i nie mam zamiaru szukać 10stron swojego postu a w swoim temacie rozliczyłem te NHL normalnie, rozumiem też nie lubię jak ktoś nie rozliczy minusa ale dużo typów tu podaję i praktycznie wszystko rozliczam lecz czasem coś się przeoczy także jak mówiłem, nie przesadzajmy...
Dziwnym trafem nigdy nikt o plusach nie zapomina. A róbta co chceta...
Czekam na jeszcze jednej ancymonka hehe.
Vasas SC - Dorogi FC
over 4.5 @1.83
Vasas 5 gol @2.20