>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Janowicz @2.62
Albo uwali moje taśmy albo się ogarnie. Miał szansę przełamać, na pewno będą kolejne. Bez przesady kim jest Gerasimov ????

L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Powinni zaklady przyjmowac jaki buk sie wyniesie i w jakim czasie

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale jezeli sie Pinnacle wycofuje z Polski tzn Polacy bedacy za granica moga grac u nich ? Mozna przeciez byc w Polsce i kupic sobie za 50 zl VPS z IP niemieckim , a byc zameldowanym w Polsce i adres polski , bo niby sie gra beda w Niemczech ???? ihihi

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Union Olimpija, 1.73
Po moim typie kurs wzrósł do ponad 2....
W 6 minucie 4 kwarty kurs był 3.4. Też pograłem, ale lekko
Ostatecznie wzięli się w garść
✅✅✅

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
certos +9 Punkty
pasek 879

pasek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Ale jezeli sie Pinnacle wycofuje z Polski tzn Polacy bedacy za granica moga grac u nich ? Mozna przeciez byc w Polsce i kupic sobie za 50 zl VPS z IP niemieckim , a byc zameldowanym w Polsce i adres polski , bo niby sie gra beda w Niemczech ???? ihihi

I przy wypłacie podasz polski adres zamieszkania przepuszczony przez VPS?

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
A w jaki sposób ci niby zablokują dostęp do tych stron? Jedynie bet może zablokować graczom z polski gry. Żaden dostawca internetu ci nie zablokuje jednej strony, a jak juz to będzie to w filtrze, chociaż jest to nielegalne. Wolność internetu ;). Kolejna rzecz internet mobilny. Co? na przekaźnikach zablokują stronę bet365 ???? ? Jeśli bet sam nie wprowadzi blokady kont polskich to nic im innego nie pomoże
śmiać mi się zachciało jak to przeczytałem. Podasz mi podstawę prawną tej wolności? to jest zasada niepisana, nieuregulowana w żadnym akcie, jeśli rząd zechce ją ograniczyć to to zrobi i nie będziesz miał żadnego argumentu poza aktywnością na marszach i zgromadzeniach. Jak to zrobią zobaczymy ale spokojnie mogę wyobrazić sobie że dostawcy zablokują mozliwosc wejscia na jakakolwiek stronę która bedzie miała słowo bet/bukmacher w domenie czy w ogole w treści.

pasek 879

pasek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
śmiać mi się zachciało jak to przeczytałem. Podasz mi podstawę prawną tej wolności? to jest zasada niepisana, nie uregulowana w żadnym akcie, jeśli rząd zechce ją ograniczyć to to zrobi i nie będziesz miał żadnego argumentu poza aktywnością na marszach i zgromadzeniach. Jak to zrobią zobaczymy ale spokojnie mogę wyobrazić sobie że dostawcy zablokują mozliwosc wejscia na jakakolwiek stronę która bedzie miała słowo bet/bukmacher w domenie czy w ogole w treści.

Darknet is coming.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Dostawca internetu nie ma prawa blokować ci dostępu do wybranych stron internetowych chyba że statycznie dodany filtr z poziomu modemu/routera, który w ustawieniach można sobie usunąć , no Litości...

R 928

ranver

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dawaj Jurek dawaj po swoje dobre imie i nasze pieniadze !

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jest argument kończący dyskusję. :cool:
Tak jakby 40% z głosujących to była większość.
Nie mówiąc już o tym, że choćby na SLD w 2001 roku głosowało więcej obywateli, a sukces PiS zawdzięcza partii RAZEM i braku w związku z tym SLD.

H 164

hector

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
śmiać mi się zachciało jak to przeczytałem..
Nie ma z czego.Polecam poszerzyć swoją wiedze na temat obejścia jakichkolwiek blokad.Nie trzeba być Einsteinem żeby posiąść taką wiedzę.

Status
Zamknięty.